Skrub kartoflerne, dup dem tørre, og skær dem i kvarter.
Vend dem i koldpresset rapsolie, salt og peber i en skål eller i en plasticpose.
Læg dem på bagepapir på en bageplade, og bag dem ved 200 grader i 25 minutter.
Skyl og slyng spinat ren og tør, kom den i en gryde med 1 tsk. rapsolie, lad den reducere, læg den i en sigte, og tryk let, så væden løber fra.
Fordel spinat på fisken, og rul den.
Bag i ovnen ved 200 grader i 8-10 minutter, afhængigt af fileternes tykkelse.
Gør broccoli i stand. Kog en gryde vand op med lidt salt og rapsolie, kom broccolien i, og kog i 1-2 minutter.
Hæld vandet fra.
Gør brøndkarse og ærteskud i stand.
Vend de lune kartofler med brøndkarse.
Anret fisken med broccoli, kartofler og ærteskud.
Dryp med limesaft.