Hvid fisk med grønt

30 minutter
471 kcal

Denne fiskeret er supersund og velsmagende - og så tager den kun 30 minutter at lave. Find opskriften her.

Tallerken med fisk og salat

Hvid fisk med grønt

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 300 g små kartofler
  • Koldpresset rapsolie
  • Havsalt
  • Kværnet sort peber
  • 100 g spinat
  • 2 rødtungefileter eller 4 rødspættefileter
  • 200 g aspargesbroccoli, alternativt broccoli
  • 1 håndfuld brøndkarse
  • 1 håndfuld ærteskud
  • Lime

Sådan laver du hvid fisk med grønt

  • Skrub kartoflerne, dup dem tørre, og skær dem i kvarter.

  • Vend dem i koldpresset rapsolie, salt og peber i en skål eller i en plasticpose.

  • Læg dem på bagepapir på en bageplade, og bag dem ved 200 grader i 25 minutter.

  • Skyl og slyng spinat ren og tør, kom den i en gryde med 1 tsk. rapsolie, lad den reducere, læg den i en sigte, og tryk let, så væden løber fra.

  • Fordel spinat på fisken, og rul den.

  • Bag i ovnen ved 200 grader i 8-10 minutter, afhængigt af fileternes tykkelse.

  • Gør broccoli i stand. Kog en gryde vand op med lidt salt og rapsolie, kom broccolien i, og kog i 1-2 minutter.

  • Hæld vandet fra.

  • Gør brøndkarse og ærteskud i stand.

  • Vend de lune kartofler med brøndkarse.

  • Anret fisken med broccoli, kartofler og ærteskud.

  • Dryp med limesaft.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background