Hvid fisk med grønt

30 minutter
471 kcal

Denne fiskeret er supersund og velsmagende - og så tager den kun 30 minutter at lave. Find opskriften her.

Tallerken med fisk og salat

Hvid fisk med grønt

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 300 g små kartofler
  • Koldpresset rapsolie
  • Havsalt
  • Kværnet sort peber
  • 100 g spinat
  • 2 rødtungefileter eller 4 rødspættefileter
  • 200 g aspargesbroccoli, alternativt broccoli
  • 1 håndfuld brøndkarse
  • 1 håndfuld ærteskud
  • Lime

Sådan laver du hvid fisk med grønt

  • Skrub kartoflerne, dup dem tørre, og skær dem i kvarter.

  • Vend dem i koldpresset rapsolie, salt og peber i en skål eller i en plasticpose.

  • Læg dem på bagepapir på en bageplade, og bag dem ved 200 grader i 25 minutter.

  • Skyl og slyng spinat ren og tør, kom den i en gryde med 1 tsk. rapsolie, lad den reducere, læg den i en sigte, og tryk let, så væden løber fra.

  • Fordel spinat på fisken, og rul den.

  • Bag i ovnen ved 200 grader i 8-10 minutter, afhængigt af fileternes tykkelse.

  • Gør broccoli i stand. Kog en gryde vand op med lidt salt og rapsolie, kom broccolien i, og kog i 1-2 minutter.

  • Hæld vandet fra.

  • Gør brøndkarse og ærteskud i stand.

  • Vend de lune kartofler med brøndkarse.

  • Anret fisken med broccoli, kartofler og ærteskud.

  • Dryp med limesaft.