Omelet med spinat

15 minutter
243 kcal

På kun et kvarter kan du fikse en sund og mættende morgenmad i form af denne lækre spinatomelet med tomater og peberfrugt til.

Tallerken med omelet, spinat, tomat og peberfrugt

GODMORGEN! Med denne spinatomelet i maven får du en både sund og mættende start på dagen.

© wichmann+bendtsen

Omelet med spinat og tomater

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 person

  • 4 store æg
  • 4 spsk. minimælk
  • 4 håndfuld spinat
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet
  • 2 tsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 1 rød peberfrugt
  • 2 håndfuld cherrytomater

Sådan gør du

  • Pisk æg og mælk sammen.
  • Hak den ene håndfuld spinat, og kom den i æggemassen sammen med salt og peber.
  • Varm olien op på en lille pande med slip-let-belægning.
  • Kom æggemassen på panden, og lad den stivne uden at røre i den undervejs.
  • Når æggemassen ­begynder at stivne, foldes den og steges færdig.
  • Servér omeletten lun med spinat, peberfrugt i skiver og halverede cherrytomater.

TIP! Prøv også at riste champignoner i skiver på panden, inden du hælder spinat-æggemassen på.