Sunde opskrifter Morgenmad Omelet med... Omelet med spinat 15 minutter 243 kcal På kun et kvarter kan du fikse en sund og mættende morgenmad i form af denne lækre spinatomelet med tomater og peberfrugt til. Af Irene Brøndum 1. august 2022 GODMORGEN! Med denne spinatomelet i maven får du en både sund og mættende start på dagen. © wichmann+bendtsen Omelet med spinat og tomater Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 person 4 store æg 4 spsk. minimælk 4 håndfuld spinat Havsalt Sort peber, friskkværnet 2 tsk. ekstra jomfruolivenolie 1 rød peberfrugt 2 håndfuld cherrytomater Sådan gør du Pisk æg og mælk sammen. Hak den ene håndfuld spinat, og kom den i æggemassen sammen med salt og peber. Varm olien op på en lille pande med slip-let-belægning. Kom æggemassen på panden, og lad den stivne uden at røre i den undervejs. Når æggemassen begynder at stivne, foldes den og steges færdig. Servér omeletten lun med spinat, peberfrugt i skiver og halverede cherrytomater. TIP! Prøv også at riste champignoner i skiver på panden, inden du hælder spinat-æggemassen på. ÆgSpinat