Omelet med spinat

15 minutter
243 kcal

På kun et kvarter kan du fikse en sund og mættende morgenmad i form af denne lækre spinatomelet med tomater og peberfrugt til.

Tallerken med omelet, spinat, tomat og peberfrugt

GODMORGEN! Med denne spinatomelet i maven får du en både sund og mættende start på dagen.

© wichmann+bendtsen

Omelet med spinat og tomater

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 person

  • 4 store æg
  • 4 spsk. minimælk
  • 4 håndfuld spinat
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet
  • 2 tsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 1 rød peberfrugt
  • 2 håndfuld cherrytomater

Sådan gør du

  • Pisk æg og mælk sammen.
  • Hak den ene håndfuld spinat, og kom den i æggemassen sammen med salt og peber.
  • Varm olien op på en lille pande med slip-let-belægning.
  • Kom æggemassen på panden, og lad den stivne uden at røre i den undervejs.
  • Når æggemassen ­begynder at stivne, foldes den og steges færdig.
  • Servér omeletten lun med spinat, peberfrugt i skiver og halverede cherrytomater.

TIP! Prøv også at riste champignoner i skiver på panden, inden du hælder spinat-æggemassen på.


Bliv sund og stærk med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent har du fri adgang til både site og app.

På vores site og app får du bl.a.:

  • Over 100 videotræninger på 5 til 40 min.
  • Begyndervenlige løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan – hver uge

Vil du vide mere om I FORM digital? Tjek her!

Newsletter background