Spinatsalat med gedeost

25 minutter
437 kcal

Lav denne sprøde salat med cremet gedeost, edamamebønner og sprøde bolsjebeder.

spinatsalat med gedeost

Spinatsalat med bagt gedeost

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 80 g gedeost i rulle
  • 1 tsk. chiliflager
  • 100 g edamamebønner (fra frost, optøede)
  • 1 håndfuld salatblade
  • 100 g spinatblade
  • 1 bolsjebede
  • 1 rødløg
  • 1 tsk. olivenolie
  • 10 valnødder
  • 1 tsk. agavesirup

Dressing

  • 1 tsk. olivenolie
  • 1 spsk. hvid balsamico
  • 1 tsk. sennep
  • 1 tsk. akaciehonning
  • 1 spsk. vand

Topping

  • Skovsyre og rødbedespirer (eller citronmelisse og frisk timian)

Sådan laver du spinatsalat

  • Skær osten i skiver, drys med chili­flager, og bag i ovnen ved 175 grader

i 7-10 min.

  • Skær løgene i tynde strimler, og steg dem ved svag varme i lidt olivenolie, til de bliver bløde!
  • Skær bolsjebeden i tynde skiver, og steg valnødderne i agavesirup på panden i 4 min.
  • Anret alle ingredienserne på to tallerkener. Ryst dressingen sammen, og hæld den ud over.

Mest læste lige nu

Sund hele sommeren med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent får du adgang til både site og app.
Læs mere om I FORM digital

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge

Lige nu har vi et særtilbud, hvor du kan bruge I FORM hele sommeren for kun 49,-

TILBUD: Få 3 måneder for 49 kr.

Newsletter background