spinatsalat med gedeost
© wichman+bendtsen

Spinatsalat med gedeost

Lav denne sprøde salat med cremet gedeost, edamamebønner og sprøde bolsjebeder.

Spinatsalat med bagt gedeost

2 personer

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 10 minutter

Tilberedningstid: 15 minutter

Tid i alt: 25 minutter

INGREDIENSER

80 g gedeost i rulle

1 tsk. chiliflager

100 g edamamebønner (fra frost, optøede)

1 håndfuld salatblade

100 g spinatblade

1 bolsjebede

1 rødløg

1 tsk. olivenolie

10 valnødder

1 tsk. agavesirup

Dressing

1 tsk. olivenolie

1 spsk. hvid balsamico

1 tsk. sennep

1 drys stevia

1 spsk. vand

Topping

Skovsyre og rødbedespirer (eller citronmelisse og frisk timian)

Sådan laver du spinatsalat

  • Skær osten i skiver, drys med chili­flager, og bag i ovnen ved 175 grader
    i 7-10 min.
  • Skær løgene i tynde strimler, og steg dem ved svag varme i lidt olivenolie, til de bliver bløde!
  • Skær bolsjebeden i tynde skiver, og steg valnødderne i agavesirup på panden i 4 min.
  • Anret alle ingredienserne på to tallerkener. Ryst dressingen sammen, og hæld den ud over.

Næringsindhold i spinatsalat pr. person

Energi: 384 kcal

Protein: 16 g

Fedt: 24,5 g

Kulhydrat: 24,5 g

Kostfibre: 5,5 g

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte køber du nyt tøj eller udstyr til træning?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: