spinatsalat med gedeost
© wichman+bendtsen

Spinatsalat med gedeost

Lav denne sprøde salat med cremet gedeost, edamamebønner og sprøde bolsjebeder.

23. marts 2016 af Michelle Kristensen

Spinatsalat med bagt gedeost

2 personer

80 g gedeost i rulle
1 tsk. chiliflager
100 g edamamebønner (fra frost, optøede)
1 håndfuld salatblade
100 g spinatblade
1 bolsjebede
1 rødløg
1 tsk. olivenolie
10 valnødder
1 tsk. agavesirup
Dressing
1 tsk. olivenolie
1 spsk. hvid balsamico
1 stor tsk. sennep
1 drys stevia
1 spsk. vand
Topping
Skovsyre og rødbedespirer (eller citronmelisse og frisk timian)

Sådan laver du spinatsalat

  • Skær osten i skiver, drys med chili­flager, og bag i ovnen ved 175 grader
    i 7-10 min.
  • Skær løgene i tynde strimler, og steg dem ved svag varme i lidt olivenolie, til de bliver bløde!
  • Skær bolsjebeden i tynde skiver, og steg valnødderne i agavesirup på panden i 4 min.
  • Anret alle ingredienserne på to tallerkener. Ryst dressingen sammen, og hæld den ud over.

Næringsindhold i spinatsalat pr. person

Energi: 384 kcal
Protein: 16 g
Fedt: 24,5 g
Kulhydrat: 24,5 g
Kostfibre: 5,5 g

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor gør du størst indsats for klimaet?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: