Spinatsalat med gedeost og edamamebønner

25 minutter
437 kcal

Lav denne sprøde salat med cremet gedeost, edamamebønner og sprøde bolsjebeder.

spinatsalat med gedeost

Spinatsalat med bagt gedeost

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 80 g gedeost i rulle
  • 1 tsk. chiliflager
  • 100 g edamamebønner (fra frost, optøede)
  • 1 håndfuld salatblade
  • 100 g spinatblade
  • 1 bolsjebede
  • 1 rødløg
  • 1 tsk. olivenolie
  • 10 valnødder
  • 1 tsk. agavesirup

Dressing

  • 1 tsk. olivenolie
  • 1 spsk. hvid balsamico
  • 1 tsk. sennep
  • 1 tsk. akaciehonning
  • 1 spsk. vand

Topping

  • Skovsyre og rødbedespirer (eller citronmelisse og frisk timian)

Sådan laver du spinatsalat

  • Skær osten i skiver, drys med chili­flager, og bag i ovnen ved 175 grader

i 7-10 min.

  • Skær løgene i tynde strimler, og steg dem ved svag varme i lidt olivenolie, til de bliver bløde!
  • Skær bolsjebeden i tynde skiver, og steg valnødderne i agavesirup på panden i 4 min.
  • Anret alle ingredienserne på to tallerkener. Ryst dressingen sammen, og hæld den ud over.