Sunde opskrifter Aftensmad Spinatsala... Spinatsalat med gedeost og edamamebønner 25 minutter 437 kcal Lav denne sprøde salat med cremet gedeost, edamamebønner og sprøde bolsjebeder. Af Michelle Kristensen 23. marts 2016 Spinatsalat med bagt gedeost Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 80 g gedeost i rulle 1 tsk. chiliflager 100 g edamamebønner (fra frost, optøede) 1 håndfuld salatblade 100 g spinatblade 1 bolsjebede 1 rødløg 1 tsk. olivenolie 10 valnødder 1 tsk. agavesirup Dressing 1 tsk. olivenolie 1 spsk. hvid balsamico 1 tsk. sennep 1 tsk. akaciehonning 1 spsk. vand Topping Skovsyre og rødbedespirer (eller citronmelisse og frisk timian) Sådan laver du spinatsalat Skær osten i skiver, drys med chiliflager, og bag i ovnen ved 175 grader i 7-10 min. Skær løgene i tynde strimler, og steg dem ved svag varme i lidt olivenolie, til de bliver bløde! Skær bolsjebeden i tynde skiver, og steg valnødderne i agavesirup på panden i 4 min. Anret alle ingredienserne på to tallerkener. Ryst dressingen sammen, og hæld den ud over. SalatSpinat