Spinatsalat med gedeost

25 minutter
384 kcal

Lav denne sprøde salat med cremet gedeost, edamamebønner og sprøde bolsjebeder.

spinatsalat med gedeost

Spinatsalat med bagt gedeost

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 80 g gedeost i rulle
  • 1 tsk. chiliflager
  • 100 g edamamebønner (fra frost, optøede)
  • 1 håndfuld salatblade
  • 100 g spinatblade
  • 1 bolsjebede
  • 1 rødløg
  • 1 tsk. olivenolie
  • 10 valnødder
  • 1 tsk. agavesirup

Dressing

  • 1 tsk. olivenolie
  • 1 spsk. hvid balsamico
  • 1 tsk. sennep
  • 1 drys stevia
  • 1 spsk. vand

Topping

  • Skovsyre og rødbedespirer (eller citronmelisse og frisk timian)

Sådan laver du spinatsalat

  • Skær osten i skiver, drys med chili­flager, og bag i ovnen ved 175 grader

    i 7-10 min.

  • Skær løgene i tynde strimler, og steg dem ved svag varme i lidt olivenolie, til de bliver bløde!

  • Skær bolsjebeden i tynde skiver, og steg valnødderne i agavesirup på panden i 4 min.

  • Anret alle ingredienserne på to tallerkener. Ryst dressingen sammen, og hæld den ud over.