Din internetbrowser er desværre uddateret. Denne side understøtter beklageligvis ikke forældede browserversioner.
Sådan opdaterer du din browserGrillede kyllingelår indeholder stort set dobbelt så mange kalorier som grillede rejer.
Derudover vil kyllingeskindet ofte branke let og derved blive belagt med kræftfremkaldende tjærestoffer. Ligeledes kan det afsmeltede fedt fra kyllingeskindet dryppe ned på kullene.
Rejer er magre og indeholder modsat kyllingelårene ikke noget fedt. Hvis du gerne vil beholde fornemmelsen af at gnave i et kyllingelår, kan du sætte rejerne på et træspyd og lægge dem på en grillbakke, så de ikke bliver overstegt.
Alt efter smag kan du pensle rejerne med sojasauce blandet med lidt vand og citronsaft eller blande krydderier med vand og lidt balsamicoeddike til en stegemarinade.
Put gerne forskellige grønsager skåret i store tern som fx peberfrugter, courgetter og rødløg på spyddene sammen med rejerne, så de bliver endnu sundere.
Få de bedste tips til din træning, de lækreste opskrifter og den nyeste viden om sundhed.
LIGE NU: Få 6 gratis hjemmetrænings-programmer, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Glæd dig til at komme i topform og booste din forbrænding med verdens bedste øvelser!
Ja tak, jeg vil gerne modtage I FORMs nyhedsbrev med spændende
artikler samt markedsføring om I FORM via e-mail.
Du kan til enhver tid afmelde dig igen. Læs mere