Sunde opskrifter Aftensmad Kammusling... Kammuslinger og laks på spyd med tomatsalat og fuldkornspasta 25 minutter 598 kcal Smukke spyd med farvestrålende salat, så bliver fingermad ikke meget pænere. Af Martin Kreutzer og Anne Larsen 11. juli 2016 Kammuslinger og laks på spyd med tomatsalat og fuldkornspasta Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 personer 4 kammuslinger 200 g laks i store tern 2 limefrugter ½ tsk. ekstra jomfruolivenolie Havsalt og sort peber 150 g fuldkornspastapenne ½ tsk. koldpresset rapsolie 200 g små, gode tomater – gerne i forskellige farver ½ bananskalotteløg ½ bdt. basilikum Dressing 1 dl ekstra jomfruolivenolie eller koldpresset rapsolie ¼ dl hvidvinseddike ½ spsk. dijonsennep Havsalt og friskkværnet sort peber Sådan gør du Kog pastaen al dente, hæld koldt vand over, dryp af, og rør et dryp rapsolie rundt. Del tomaterne, og skær skalotteløget i ringe. Nip basilikum. Ryst dressingen. Gnid fisken med olivenolie, og krydr med salt og peber. Grill laks 1-2 min. på hver side, og muslinger 1 min. på hver side. Sæt fisk og skaldyr på spyd. Anret, og dryp med 1 spsk. dressing på hver portion. SkaldyrLaksPastaGrillFisk