Kammuslinger og laks på spyd med tomatsalat og fuldkornspasta

25 minutter
598 kcal

Smukke spyd med farvestrålende salat, så bliver fingermad ikke meget pænere.

Kammuslinger og laks på spyd med tomatsalat og fuldkornspasta

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 4 kammuslinger
  • 200 g laks i store tern
  • 2 limefrugter
  • ½ tsk. ekstra jomfruolivenolie
  • Havsalt og sort peber
  • 150 g fuldkornspastapenne
  • ½ tsk. koldpresset rapsolie
  • 200 g små, gode tomater – gerne i forskellige farver
  • ½ bananskalotteløg
  • ½ bdt. basilikum

Dressing

  • 1 dl ekstra jomfruolivenolie eller koldpresset rapsolie
  • ¼ dl hvidvinseddike
  • ½ spsk. dijonsennep
  • Havsalt og friskkværnet sort peber

Sådan gør du

  • Kog pastaen al dente, hæld koldt vand over, dryp af, og rør et dryp rapsolie rundt. Del tomaterne, og skær skalotteløget i ringe.

  • Nip basilikum. Ryst dressingen.

  • Gnid fisken med olivenolie, og krydr med salt og peber.

  • Grill laks 1-2 min. på hver side, og muslinger 1 min. på hver side.

  • Sæt fisk og skaldyr på spyd. Anret, og dryp med 1 spsk. dressing på hver portion.