Husk det grønne tilbehør

Vi kan godt komme til at glemme det grønne, når vi griller og det er en skam. Se hvordan du får mest ud af grøntsagerne, når du griller.

Grillede grøntsager er godt tilbehør til et lækkert stykke kød, men de fleste af os tror, at vi skal pensle grønsagerne med olie, så de ikke hænger fast i grillristen og kommer til at smage tørt. De ellers sunde sager risikerer at blive et fedtholdigt måltid.

Foliepakker er løsningen

Så i stedet for at pensle grønsagerne med olie og lægge dem direkte på grillen sparer du en masse kalorier ved at pakke dem ind i folie, før du lægger dem på grillen.

Især rodfrugter som gulerødder, selleri, rødbeder, jordskokker og pastinak bliver rigtig lækre, når de pakkes ind. På den måde bliver grønsagerne dampet let, og de bevarer en masse af deres sunde vitaminer og gode smag.

Bliv sund og stærk med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent har du fri adgang til både site og app.

På vores site og app får du bl.a.:

  • Over 100 videotræninger på 5 til 40 min.
  • Begyndervenlige løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan – hver uge

Vil du vide mere om I FORM digital? Tjek her!

Newsletter background