Husk det grønne tilbehør

Vi kan godt komme til at glemme det grønne, når vi griller og det er en skam. Se hvordan du får mest ud af grøntsagerne, når du griller.

Grillede grøntsager er godt tilbehør til et lækkert stykke kød, men de fleste af os tror, at vi skal pensle grønsagerne med olie, så de ikke hænger fast i grillristen og kommer til at smage tørt. De ellers sunde sager risikerer at blive et fedtholdigt måltid.

Foliepakker er løsningen

Så i stedet for at pensle grønsagerne med olie og lægge dem direkte på grillen sparer du en masse kalorier ved at pakke dem ind i folie, før du lægger dem på grillen.

Især rodfrugter som gulerødder, selleri, rødbeder, jordskokker og pastinak bliver rigtig lækre, når de pakkes ind. På den måde bliver grønsagerne dampet let, og de bevarer en masse af deres sunde vitaminer og gode smag.

Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background