Let grillmaden med marinader

Du kan faktisk spare kalorier på at marinere dit kød, inden du griller samtidig med at du tilfører maden meget mere smag. Se hvordan du bruger marinaden rigtigt her.

12. juli 2016 af I FORM

  • Køb ikke færdiglavede marinader i supermarkedet, da de er fyldt med tilsætningsstoffer og raffineret sukker.
  • Vælg gerne fedtfattige udskæringer, da disse har rigtig godt af marinade.
  • Jo længere tid du marinerer, jo kortere stegetid kræver kødet/fisken.
  • Grillen skal altid være meget varm, så tilberedningstiden er kort, og marinaden ikke ’branker’
  • Lad altid marinaden dryppe godt af kød –eller fiskestykkerne, så de ikke drypper ved grillningen.
  • Hav gerne ekstra marinade i en separat skål til at dryppe på kød/fisk efter grillen.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler