Let grillmaden med marinader

Du kan faktisk spare kalorier på at marinere dit kød, inden du griller samtidig med at du tilfører maden meget mere smag. Se hvordan du bruger marinaden rigtigt her.

  • Køb ikke færdiglavede marinader i supermarkedet, da de er fyldt med tilsætningsstoffer og raffineret sukker.
  • Vælg gerne fedtfattige udskæringer, da disse har rigtig godt af marinade.
  • Jo længere tid du marinerer, jo kortere stegetid kræver kødet/fisken.
  • Grillen skal altid være meget varm, så tilberedningstiden er kort, og marinaden ikke ’branker’
  • Lad altid marinaden dryppe godt af kød –eller fiskestykkerne, så de ikke drypper ved grillningen.
  • Hav gerne ekstra marinade i en separat skål til at dryppe på kød/fisk efter grillen.

Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background