Smid kartoflerne på grillen

Nok er kartoffelsalaten grillmadens tro følgesvend, men sund, det er den sjældent. Undgå mayonnaisebadet og smid kartoflerne på grillen i stedet.

30. juni 2010 af I FORM

Kartoffelsalat indeholder mange kalorier, og man kommer nemt til at spise mere end nødvendigt, end hvis man spiser hele kartofler.

Ved at skifte kartoffelsalaten ud med grillede kartofler sparer du både fedt og kalorier. Erstat derfor kartoffelsalaten med nye, små forkogte og grillede kartofler. Ved at forkoge kartoflerne nedsætter man stegetiden på grillen, hvilket mindsker risikoen for for hård grilning.

Sådan gør du

Pensl de forkogte kartofler med lidt koldpresset olivenolie. Efter en kort ristning tages de af grillen og vendes i en masse finthakket kryddergrønt og drysset let med godt havsalt.

Alternativt kan du vaske kartoflerne og pensle med lidt olivenolie blandet med finthakkede krydderurter eller pesto og derefter pakke dem ind i folie.

Stik et stålspyd tværs gennem pakkerne, og læg dem på grillen i cirka 30 minutter, alt efter størrelsen.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: