Jomfruhummerhaler med hjertesalat, grønne ærter og hvidløgscreme

15 minutter
515 kcal

Sommerens smukkeste skaldyr er klar på under 15 minutter

Jomfruhummerhaler med hjertesalat, grønne ærter og hvidløgscreme

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 1 kg jomfruhummerhaler
  • 2 små hjertesalater
  • ½ kg nye ærter i bælg
  • 2 limefrugter

Hvidløgscreme

  • 2 spsk. mayonnaise
  • 4 spsk. skyr
  • ½ spsk. koldpresset rapsolie
  • 1 fed hvidløg
  • Havsalt og friskkværnet sort peber

Tilbehør

  • 100 g lunt lyst fuldkornsbrød

Tilberedning

  • Skyl og slyng salaten tør – salat skal knase af sprødhed, og ikke fordi der er rester af sand eller jord!
  • Og mundvandet må gerne løbe, når man spiser salaten, men det skal være, fordi den er lækker, og ikke fordi tænderne løber i vand fra en alt for drivvåd salat!
  • Bælg ærterne. Rør cremen, og smag den til. Skær limefrugterne. Grill til sidst de friske eller optøede (og i så fald godt duppet tørre) jomfruhummere i ganske kort tid – et par minutter fra hver side.