Jomfruhummerhaler med hjertesalat, grønne ærter og hvidløgscreme

Sommerens smukkeste skaldyr er klar på under 15 minutter

12. juli 2016 af Anne Larsen og Martin Kreutzer

Til 4 personer

2 kg jomfruhummerhaler
4 små hjertesalater
1 kg nye ærter i bælg
4 limefrugter

Hvidløgscreme

4 spsk. mayonnaise
8 spsk. skyr
1 spsk. koldpresset rapsolie
2 fed hvidløg
Havsalt og friskkværnet sort peber


Tilbehør

200 g lunt lyst fuldkornsbrød


  • Skyl og slyng salaten tør – salat skal knase af sprødhed, og ikke fordi der er rester af sand eller jord!

  • Og mundvandet må gerne løbe, når man spiser salaten, men det skal være, fordi den er lækker, og ikke fordi tænderne løber i vand fra en alt for drivvåd salat!

  • Bælg ærterne. Rør cremen, og smag den til. Skær limefrugterne. Grill til sidst de friske eller optøede (og i så fald godt duppet tørre) jomfruhummere i ganske kort tid – et par minutter fra hver side.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: