Jomfruhummerhaler med hjertesalat, grønne ærter og hvidløgscreme

15 minutter
515 kcal

Sommerens smukkeste skaldyr er klar på under 15 minutter

Jomfruhummerhaler med hjertesalat, grønne ærter og hvidløgscreme

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 1 kg jomfruhummerhaler
  • 2 små hjertesalater
  • ½ kg nye ærter i bælg
  • 2 limefrugter

Hvidløgscreme

  • 2 spsk. mayonnaise
  • 4 spsk. skyr
  • ½ spsk. koldpresset rapsolie
  • 1 fed hvidløg
  • Havsalt og friskkværnet sort peber

Tilbehør

  • 100 g lunt lyst fuldkornsbrød

Tilberedning

  • Skyl og slyng salaten tør – salat skal knase af sprødhed, og ikke fordi der er rester af sand eller jord!
  • Og mundvandet må gerne løbe, når man spiser salaten, men det skal være, fordi den er lækker, og ikke fordi tænderne løber i vand fra en alt for drivvåd salat!
  • Bælg ærterne. Rør cremen, og smag den til. Skær limefrugterne. Grill til sidst de friske eller optøede (og i så fald godt duppet tørre) jomfruhummere i ganske kort tid – et par minutter fra hver side.

Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background