Bliv bomstærk med CrossFit

Dyrk CrossFit, og væk dit indre vilddyr. CrossFit er på mange måder den ultimative træningsform, da det giver en effektiv allround-træning, som styrker både muskler og kondition.

Opbyg masser af muskelmasse og få god konditionstræning med CrossFit denne vinter.

Derfor skal du dyrke CrossFit

Mange opfatter CrossFit som indendørs træning, men træningsformen er endnu sjovere, hvis man forlader det svedige fitnesslokale og søger udenfor.

I flere byer og parker findes der hold, der mødes for at dyrke CrossFit i det fri, men man kan også nemt gøre det selv. Sæt fx et par veninder stævne i en have eller park. Kombinér en række styrketræningsøvelser med nogle små løbeture.

Et CrossFit-program kunne være

  • Løft en træstub eller træstamme 10 gange, lav 10 englehop, løft dig op i en gren eller et stativ, så mange gange du kan, og løb en rundtur på cirka 500 meter i godt tempo.
  • Start forfra, og lav i alt 5 gentagelser.

Kun fantasien sætter grænser, og sne og sjap gør kun øvelserne endnu mere effektive. Lad eventuelt opgaven med at finde på øvelserne gå på omgang mellem jer.

Udbytte

CrossFit er effektiv allround-træning, da du både opbygger muskelmasse og får god konditionstræning. For at CrossFit skal give maksimalt udbytte, skal pauserne mellem øvelserne være så korte som mulige.

Investering

Ingen. Hop i noget gammelt sportstøj, der kan tåle at blive beskidt, og evt. et par havehandsker, hvis I skal hive rundt på gamle træstykker og store sten.

Sværhedsgrad

Nemt eller svært – alt efter øvelserne. Husk dog, at i øvelser, hvori der indgår løft, må I ikke sjuske.

Bliv sund og stærk med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent har du fri adgang til både site og app.

På vores site og app får du bl.a.:

  • Over 100 videotræninger på 5 til 40 min.
  • Begyndervenlige løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan – hver uge

Vil du vide mere om I FORM digital? Tjek her!

Newsletter background