Træn CrossFit udendørs

Vi har skruet det ultimative CrossFit-program sammen til dig, der elsker at træne udendørs hele året rundt.

19. januar 2015 af I FORM

Få CrossFit-programmet her

I FORM har skruet et CrossFit-program sammen til dig, der elsker at presse din krop i højt tempo ude i den friske luft. Du får sved på panden og styrker hele kroppen, men slipper for at skulle ned og ligge i det våde græs, eller blive snavset af pløre og pytter.

Programmet består af seks styrke- og pulsøvelser, der træner hele kroppen. Du forbedrer din kondition og udholdenhed, styrker din ben- og kernemuskulatur og opnår samtidig en tårnhøj forbrænding.

Alle øvelser skal udføres for fuld gas, men stadig med fokus på den gode teknik. Fordelen ved at træne med høj intensitet er netop, at du får maksimalt udbytte. Du forbrænder nemlig mere ved denne type træning end ved et lignende træningspas udført kun med moderat intensitet.

Derfor er dit træningstøj ikke helt ligegyldigt ...

Du kender måske nogle af disse situationer fra din træning: Stropper, der skærer i din skulder, en t-shirt, der klæber svedigt til din ryg, og at du for 17. gang hiver dine bukser op, fordi de kryber ned. Så er det nok på tide at forære dig selv noget nyt træningstøj.

LIGE NU får du nemlig et par stilrene, højtaljede tights og en lækker, løstsiddende træningstop i TOPKVALITET + 4 numre af I FORM, fyldt med inspiration til en sundere hverdag, effektive træningsprogrammer og lækre opskrifter for bare 149 kr. + 49,50 i porto (i alt 198,50 kr.). Men skynd dig, så godt et tilbud ligger ikke længe på hylden.

Ja tak, vis mig tilbuddet NU!

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler