Væk dit indre legebarn på mountainbike

En mountainbike kan køre hele året, og lidt mudder, sne eller sjap gør det kun sjovere, og så giver en times fuldblods mountainbiking mere udbytte end to timer på spinning-cyklen.

Træn kondition og balance med mountainbiking.

Derfor skal du køre på mountainbike

Glemt alt om, at man kun cykler om sommeren. Med en mountainbike kan du cykle hele året rundt. Ja, det er nærmest sjovest at lufte mountainbiken om vinteren. Ligger der lidt mudder eller sne eller sjap, bliver det kun mere udfordrende at komme frem på skovstierne.

Det er så sjovt, at man glemmer, det er hårdt. Er du til fart og spænding, så kør på de særlige mountainbikeruter, der findes over hele landet.

Vil du bare have lidt effektiv cykling med færre tekniske udfordringer, så hold dig til skovstierne.

Udbytte

Super konditionstræning og fantastisk balancetræning. En times fuldblods mountainbiking giver mere udbytte end to timer på Spinning-cyklen. Læg dertil, at du får en naturoplevelse i vinterskoven, som får smilet frem på læben og gør kinderne røde.

Investering

Cirka 6000-8000 kr. for en god begyndermountainbike. Til gengæld kan du fræse rundt i skoven alt det, du vil – det er helt gratis.

Sværhedsgrad

Let, hvis du bare begynder med at køre på skovstierne i skoven. Først hvis du vil prøve kræfter med de egentlige mountainbikespor, bliver det mere krævende.