Melonsalat med jordbær, rucola og parmesan

10 minutter
127 kcal

Flot og lækker salat af melon, jordbær, rucola og parmesan - en salat, der pynter flot på bordet og samtidig smager fantastisk.

Skål med salat af melon, jordbær, rucola og parmesan

Melonsalat med jordbær, rucola og parmesan

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 33 g rucola
  • 133 g jordbær
  • 133 g cantaloupemelon
  • 33 g parmesan
  • Lidt havsalt
  • Sort peber, friskkværnet
  • ½ tsk. balsamicoeddike

Sådan gør du

  • Læg rucola på et fad.
  • Skær jordbær og melon i mundrette stykker, og læg oven på rucolaen.
  • Fordel høvlet parmesan på toppen, drys med lidt salt, og dryp med mørk balsamico.

TIP! Du kan også bruge glace. Kog indholdet fra en flaske balsamico ind til ⅓, så væsken reduceres. Køl af – et voilá!

TIP! Få flere forslag til low FODMAP-opskrifter.