5 seje og effektive CrossFit-øvelser

CrossFit kan trænes af alle og det er særligt skønt udenfor, hvis vejret tillader det. Så tag din kettlebell under armen og begiv dig ud i en park eller på en mark, og bliv bomstærk på 5 uger med disse seje CrossFit-øvelser.

Sådan skal du træne Crossfit

Dagens WOD (Workout of the Day) består af 5 øvelser. Se antal gentagelser ved øvelsen. Når du har udført alle 5 øvelser, har du gennemført en runde. Du skal udføre 5 runder, så hurtigt du kan. ### Antal træningsdage

3 dage om ugen. Sørg for at holde en hviledag mellem dine træningsdage. ### Det skal du bruge

En kettlebell, et ur og evt. en måtte. Desuden skal du bruge en stabil bænk eller fx en betonklods, en træ­stamme, eller hvad du nu ellers kan finde dér, hvor du træner.Få en rank og flot ryg med tre effektive rygøvelser.

Crossfit giver skyhøj forbrænding

Få skyhøj forbrænding og på kort tid bedre kondition og øget styrke, balance og koordination. - Det er gevinsterne ved CrossFit, der er kendetegnet ved høj intensitet og aktivering af mange muskler samtidigt.

Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background