Crossfit for begyndere

Kom godt i gang med Crossfit, den hotteste form for træning lige nu.

Alle taler om CrossFit, og det er med god grund. Træningen er nemlig lige så effektiv, som den er hård.

Når du møder op til en CrossFit time, ved du ikke hvad dagens træning, også kaldet WOD (Workout of the day), vil indebære.

Der er altså stor variation i øvelserne, hvilket betyder, at du bliver konstant udfordret uanset niveau.

Træningen består typisk af kredsløbstræning og/eller kropsvægtøvelser som armhævninger eller pushups samt øvelser med vægte. Det handler om at udføre øvelserne korrekt og så hurtigt som muligt eller med så meget vægt på som muligt indenfor 12-15 minutter.

Du tænker måske, at 12-15 minutter virker som kort tid, men det er netop her, hemmeligheden ligger, da du træner med meget høj intensitet, og intensitet er lig med resultater.

CrossFit er for alle

CrossFit er fantastisk træning for alle - uanset niveau. I mange klubber træner folk på 16 og 70 år side om side. Det kan de, fordi alle øvelserne kan tilpasses den enkeltes niveau. På samme måde støtter og motiverer CrossFitterne hinanden i klubberne. Du kan altså føle dig velkommen fra din første træningsdag.

Sund hele sommeren med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent får du adgang til både site og app.
Læs mere om I FORM digital

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge

Lige nu har vi et særtilbud, hvor du kan bruge I FORM hele sommeren for kun 49,-

TILBUD: Få 3 måneder for 49 kr.

Newsletter background