Sunde hindbær

Hindbær er utroligt sunde! De smukke røde bær er spækket med fibre, der gør dig mæt og maven glad.

Desuden indeholder hindbær et væld af sunde antioxidanter, der både beskytter dig mod kræft og styrker immunforsvaret. Derfor er der al mulig grund til at flette dem ind i dagskosten både morgen, middag og aften. Her får du 5 nye og supernemme måder at bruge hindbær på. God appetit!

Hindbær - sunde fiberbomber

Hindbær er en af naturens helt store sundhedsbomber, som virkelig booster din krop. Og så giver hindbær dig kun 54 kalorier pr. 100 gram

Det helt store trumfkort er hindbærrenes indhold af antocyaniner, mikroskopiske plantestoffer, der giver hindbær en flot placering blandt de mest immunforsvarsstyrkende madvarer overhovedet.

Immunforsvaret styrkes ydermere af hindbærrenes høje indhold af C-vitamin, kun 250 gram dækker dagsbehovet.

Men hindbær gør dig også mæt, hvilket bl.a. skyldes bærrenes kulhydrater. De optages nemlig forholdsvis langsomt og sikrer dig derfor en vedvarende mæthed. Mætheden understøttes også af det høje indhold af kostfibre, der fylder godt i maven, samtidig med at de giver dig en god fordøjelse. Hindbær hører faktisk til de allermest fiberrige frugter, og derfor dækker kun 100 gram af bærrene omkring en femtedel af dit daglige fiberbehov.

Fraværet af fedt og protein holder kalorieindholdet på et ret lavt niveau, og derfor kan du med god samvittighed spise hindbær, selv om du er på slankekur.

Sund hele sommeren med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent får du adgang til både site og app.
Læs mere om I FORM digital

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge

Lige nu har vi et særtilbud, hvor du kan bruge I FORM hele sommeren for kun 49,-

TILBUD: Få 3 måneder for 49 kr.

Newsletter background