Hindbærkage

30 minutter
106 kcal

Fine små hindbærkager til dessert eller en hyggelig eftermiddag

Hindbærkage

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 stk.

  • æg
  • 13 g sukker
  • 10 g marcipan
  • 13 g hvedemel
  • ¼ citron

Fyld:

  • 33 g hindbær
  • ⅓ tsk. sukker

Pynt:

  • Flormelis
  • Hindbær

Tilberedning

Pisk æg og sukker i 10 min. Riv marcipanen fint, og rør den i. Fold nu hvedemel i sammen med revet citronskal og saft. Fordel dejen i smurte kagebunde (eller i én stor), og bag så enten i 10 min. ved 200 grader eller i 30 min. ved 180 grader, hvis den er stor. Kagen flækkes, når den er kold, og smøres med mosede hindbær rørt op med sukker. Sigt flormelis hen over kagen, skær friske bær i skiver, og pynt med dem.

TIPS:
Kagen kan fryses, men vent med fyldet, til den skal spises.

Er du stadig lækkersulten? Find flere opskrifter på sunde kager her.