Sød hindbærcrumble med vaniljecreme

20 minutter
418 kcal

Herlig hindbærdessert med knasende låg af spelt og hvedeflager på bare 15 minutter.

Sød hindbærcrumble med vaniljecreme

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 200 g hindbær
  • 2 spsk. ristede hvedeflakes
  • 2 spsk. speltflager
  • 2 spsk. tvebak-rasp
  • 2 spsk. hasselnødder
  • 1 spsk. nøddeolie
  • 2 æg
  • 2 spsk. rørsukker
  • ½ stang vanilje
  • 4 spsk. fromage frais

Tilberedning

Fordel friske hindbær i fire ovnfaste skåle. Frosne kan også bruges, skal ikke tøs op, men blot have 2 min. ekstra i ovnen. Bland hvedeflakes, speltflager, rasp og hakkede nødder med olie, og fordel massen over bærrene. Pisk æg med sukker og vanilje, gem lidt vaniljekorn til cremen. Hæld æggemassen over, og bag desserten ved 200 grader i ca. 12 min., til overfladen er gylden. Rør fromage frais med vaniljekorn, og fordel cremen på desserterne, som serveres lune.

TIPS:

Køb hvedeflakes, speltflager og tvebak-rasp i supermarkeder. Som alternativ brug grove morgencerealier.

Er du stadig lækkersulten? Find flere opskrifter på sunde kager her.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background