Sød hindbærcrumble med vaniljecreme

Herlig hindbærdessert med knasende låg af spelt og hvedeflager på bare 15 minutter.

2. juni 2010 af I FORM

4 personer

400 g hindbær
4 spsk. ristede hvedeflakes
4 spsk. speltflager
4 spsk. tvebak-rasp
4 spsk. hasselnødder
2 spsk. nøddeolie
4 æg
4 spsk. rørsukker
1 stang vanilje
8 spsk. fromage frais


Tilberedning

Fordel friske hindbær i fire ovnfaste skåle. Frosne kan også bruges, skal ikke tøs op, men blot have 2 min. ekstra i ovnen. Bland hvedeflakes, speltflager, rasp og hakkede nødder med olie, og fordel massen over bærrene. Pisk æg med sukker og vanilje, gem lidt vaniljekorn til cremen. Hæld æggemassen over, og bag desserten ved 200 grader i ca. 12 min., til overfladen er gylden. Rør fromage frais med vaniljekorn, og fordel cremen på desserterne, som serveres lune.

Tips:

Køb hvedeflakes, speltflager og tvebak-rasp i supermarkeder. Som alternativ brug grove morgencerealier.

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler