Sød hindbærcrumble med vaniljecreme

Herlig hindbærdessert med knasende låg af spelt og hvedeflager på bare 15 minutter.

Sød hindbærcrumble med vaniljecreme

4 personer

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 8 minutter

Tilberedningstid: 12 minutter

Tid i alt: 20 minutter

INGREDIENSER

400 g hindbær

4 spsk. ristede hvedeflakes

4 spsk. speltflager

4 spsk. tvebak-rasp

4 spsk. hasselnødder

2 spsk. nøddeolie

4 æg

4 spsk. rørsukker

1 stang vanilje

8 spsk. fromage frais

Tilberedning


Fordel friske hindbær i fire ovnfaste skåle. Frosne kan også bruges, skal ikke tøs op, men blot have 2 min. ekstra i ovnen. Bland hvedeflakes, speltflager, rasp og hakkede nødder med olie, og fordel massen over bærrene. Pisk æg med sukker og vanilje, gem lidt vaniljekorn til cremen. Hæld æggemassen over, og bag desserten ved 200 grader i ca. 12 min., til overfladen er gylden. Rør fromage frais med vaniljekorn, og fordel cremen på desserterne, som serveres lune.

Tips:

Køb hvedeflakes, speltflager og tvebak-rasp i supermarkeder. Som alternativ brug grove morgencerealier.

Er du stadig lækkersulten? Find flere opskrifter på sunde kager her.

næringsindhold pr. person

Energi: 418 kcal

Protein: 14,0 g

Fedt: 19,7 g

Kulhydrat: 44,9 g

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvad er din vigtigste grund til at træne?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: