Sød hindbærcrumble med vaniljecreme

20 minutter
418 kcal

Herlig hindbærdessert med knasende låg af spelt og hvedeflager på bare 15 minutter.

Sød hindbærcrumble med vaniljecreme

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 200 g hindbær
  • 2 spsk. ristede hvedeflakes
  • 2 spsk. speltflager
  • 2 spsk. tvebak-rasp
  • 2 spsk. hasselnødder
  • 1 spsk. nøddeolie
  • 2 æg
  • 2 spsk. rørsukker
  • ½ stang vanilje
  • 4 spsk. fromage frais

Tilberedning

Fordel friske hindbær i fire ovnfaste skåle. Frosne kan også bruges, skal ikke tøs op, men blot have 2 min. ekstra i ovnen. Bland hvedeflakes, speltflager, rasp og hakkede nødder med olie, og fordel massen over bærrene. Pisk æg med sukker og vanilje, gem lidt vaniljekorn til cremen. Hæld æggemassen over, og bag desserten ved 200 grader i ca. 12 min., til overfladen er gylden. Rør fromage frais med vaniljekorn, og fordel cremen på desserterne, som serveres lune.

TIPS:

Køb hvedeflakes, speltflager og tvebak-rasp i supermarkeder. Som alternativ brug grove morgencerealier.

Er du stadig lækkersulten? Find flere opskrifter på sunde kager her.