Salat med kylling, hindbær og avocado

Middag

4. januar 2009 af I FORM

4 personer

4 kyllingefileter
Olivenolie
Salt
Peber
1 romainesalat
1 avocado
1 citron
150 g hindbær


Dressing:

2 spsk. olivenolie
1 spsk. hindbæreddike


Tilbehør:

Groft brød


Tilberedning

Gnid kyllingestykker med olie, salt og peber, og grill eller steg dem. Skær dem så i tykke skiver, ca. en centimeter. Skyl, tør og anret skyllet salat på en tallerken, skær avocadokødet i skiver, dryp dem med citron, og bland kylling og avocado med grøn salat. Ryst dressing af olie og eddike sammen, og smag til med salt og peber. Dryp dressing over den anrettede salat, og kom friske hindbær på. Server groft brød til.

Tips: I stedet for kylling kan du bruge kammuslinger eller rejer.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: