Let carpaccio med hindbær og rucola

En kombination af spændende smagsvariationer.

Let carpaccio med hindbær og rucola

4 personer

TIDSFORBRUG

Tid i alt: 10 minutter

INGREDIENSER

300 g carpaccio

100 g rucola

1 ubehandlet citron

50 g parmesan

150 g hindbær

Dressing:

2 spsk. olivenolie

1 spsk. hindbæreddike

Salt

Peber

Tilbehør:

Groft brød

Tilberedning

Anret de meget fine skiver af råt okse- eller kalveinderlår på store tallerkener med skyllet og tørret rucola. Kom revet citronskal eller julienner af citron hen over. Herefter lidt høvlet parmesan. Bland dressing af olie og eddike, smag til med salt og peber, og dryp den over salaten. Slut af med friske hindbær, og server eventuelt groft brød til.

Tips: Køb carpaccio færdigskåret i supermarkeder, eller bestil kødet hos din slagter, for det er svært at skære de ultrafine skiver selv. Du kan også lave retten med tuncarpaccio.

næringsindhold pr. person

Energi: 255 kcal

Protein: 21,3 g

Fedt: 6,2 g

Kulhydrat: 28,3 g

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvad er din vigtigste grund til at træne?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: