Let carpaccio med hindbær og rucola

10 minutter
255 kcal

En kombination af spændende smagsvariationer.

Let carpaccio med hindbær og rucola

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 150 g carpaccio
  • 50 g rucola
  • ½ ubehandlet citron
  • 25 g parmesan
  • 75 g hindbær

Dressing:

  • 1 spsk. olivenolie
  • ½ spsk. hindbæreddike
  • Salt
  • Peber

Tilbehør:

  • Groft brød

Tilberedning

Anret de meget fine skiver af råt okse- eller kalveinderlår på store tallerkener med skyllet og tørret rucola. Kom revet citronskal eller julienner af citron hen over. Herefter lidt høvlet parmesan. Bland dressing af olie og eddike, smag til med salt og peber, og dryp den over salaten. Slut af med friske hindbær, og server eventuelt groft brød til.

TIPS: Køb carpaccio færdigskåret i supermarkeder, eller bestil kødet hos din slagter, for det er svært at skære de ultrafine skiver selv. Du kan også lave retten med tuncarpaccio.