Let carpaccio med hindbær og rucola

10 minutter
255 kcal

En kombination af spændende smagsvariationer.

Let carpaccio med hindbær og rucola

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 150 g carpaccio
  • 50 g rucola
  • ½ ubehandlet citron
  • 25 g parmesan
  • 75 g hindbær

Dressing:

  • 1 spsk. olivenolie
  • ½ spsk. hindbæreddike
  • Salt
  • Peber

Tilbehør:

  • Groft brød

Tilberedning

Anret de meget fine skiver af råt okse- eller kalveinderlår på store tallerkener med skyllet og tørret rucola. Kom revet citronskal eller julienner af citron hen over. Herefter lidt høvlet parmesan. Bland dressing af olie og eddike, smag til med salt og peber, og dryp den over salaten. Slut af med friske hindbær, og server eventuelt groft brød til.

TIPS: Køb carpaccio færdigskåret i supermarkeder, eller bestil kødet hos din slagter, for det er svært at skære de ultrafine skiver selv. Du kan også lave retten med tuncarpaccio.


Sund hele sommeren med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent får du adgang til både site og app.
Læs mere om I FORM digital

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge

Lige nu har vi et særtilbud, hvor du kan bruge I FORM hele sommeren for kun 49,-

TILBUD: Få 3 måneder for 49 kr.

Newsletter background