Let carpaccio med hindbær og rucola

En kombination af spændende smagsvariationer.

7. august 2007 af I FORM

4 personer

300 g carpaccio
100 g rucola
1 ubehandlet citron
50 g parmesan
150 g hindbær


Dressing:

2 spsk. olivenolie
1 spsk. hindbæreddike
Salt
Peber


Tilbehør:

Groft brød


Tilberedning

Anret de meget fine skiver af råt okse- eller kalveinderlår på store tallerkener med skyllet og tørret rucola. Kom revet citronskal eller julienner af citron hen over. Herefter lidt høvlet parmesan. Bland dressing af olie og eddike, smag til med salt og peber, og dryp den over salaten. Slut af med friske hindbær, og server eventuelt groft brød til.

Tips: Køb carpaccio færdigskåret i supermarkeder, eller bestil kødet hos din slagter, for det er svært at skære de ultrafine skiver selv. Du kan også lave retten med tuncarpaccio.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler