Hindbærsmoothie med hyldeblomst

Mellemmåltid

2. juni 2010 af I FORM

4 personer

400 g hindbær
4 dl yoghurt (0,1 % fedt)
1 dl minimælk (0,5 % fedt)
4 spsk. mascarpone
1 dl aroniasaft
4 spsk. hyldeblomstsaft
1 vaniljestang


Tilberedning

Blend frosne eller friske hindbær med yoghurt, minimælk, mascarpone, koncentreret aronia- og hyldeblomstsaft samt kornene fra en stang vanilje. Smoothien er ikke sødet, men er ikke sur. Kan dog sødes med 1 tsk. akaciehonning pr. person.

Tips: Det er bedst at bruge frosne hindbær til smoothie, fordi du så slipper for at putte isterninger i for at gøre den rigtig kold. I stedet for aroniasaft kan du bruge en anden mørk bærsaft eller friskpresset rød grape.

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler