Hindbærsmoothie med hyldeblomst

Mellemmåltid

2. juni 2010 af I FORM

4 personer

400 g hindbær
4 dl yoghurt (0,1 % fedt)
1 dl minimælk (0,5 % fedt)
4 spsk. mascarpone
1 dl aroniasaft
4 spsk. hyldeblomstsaft
1 vaniljestang


Tilberedning

Blend frosne eller friske hindbær med yoghurt, minimælk, mascarpone, koncentreret aronia- og hyldeblomstsaft samt kornene fra en stang vanilje. Smoothien er ikke sødet, men er ikke sur. Kan dog sødes med 1 tsk. akaciehonning pr. person.

Tips: Det er bedst at bruge frosne hindbær til smoothie, fordi du så slipper for at putte isterninger i for at gøre den rigtig kold. I stedet for aroniasaft kan du bruge en anden mørk bærsaft eller friskpresset rød grape.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: