Grillede pastinakker

Prøv at smide grøntsager på risten i stedet for kød næste gang, du tænder op for grillen. Her får du en spændende opskrift på grillede pastinakker.

29. juni 2015 af Michelle Kristensen

Pastinakker på grill

8 stk.

8 pastinakker
1 spsk. olivenolie
1 spsk. frisk timian
½ tsk. salt

Estragondip

1 tsk. frisk, finthakket estragon
1 tsk. mayonnaise
1 tsk. dijonsennep
3 spsk. skyr
1 knivspids havsalt


Sådan laver du grillede pastinakker

  • Skrub pastinakkerne rigtig godt.
  • Smør dem herefter med olivenolie og krydderier.
  • Grill dem i 15-20 min., men sørg for, at de ikke får for kraftig varme, så de bliver brankede.
  • Rør dippen sammen.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler