Sunde opskrifter Aftensmad Sellerisal... Sellerisalat med purløg 25 minutter 76 kcal Sellerien har taget kartoflens plads i det klassiske grilltilbehør, så du får en lidt sundere salat. Af Michelle Kristensen 28. juni 2015 Sellerisalat Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. ¼ knoldselleri ¼ tsk. salt Dressing ½ dl skyr ½ spsk. mayonnaise ¼ spsk. dijonsennep ¼ nip stevia ¼ tsk. salt ¼ tsk. peber ¼ bundt frisk purløg Sådan laver du sellerisalat Skræl og skær sellerien i mindre stykker, og kog den i 15 min. (tjek med en gaffel, om den er mør!). Hæld koldt vand over, og si derefter vandet fra, og lad sellerien afkøle. Rør dressingen sammen, og vend selleristykkerne deri. Smag til med salt og peber. KnoldselleriGrillSalatVegetar-opskrifter