Sellerisalat med purløg

Sellerien har taget kartoflens plads i det klassiske grilltilbehør, så du får en lidt sundere salat.

29. juni 2015 af Michelle Kristensen

Sellerisalat

8 personer

1 knoldselleri
¼ tsk. salt

Dressing

2 dl skyr
2 spsk. mayonnaise
1 spsk. dijonsennep
1 knivspids stevia
¼ tsk. salt
¼ tsk. peber
1 lille bundt frisk purløg


Sådan laver du sellerisalat

  • Skræl og skær sellerien i mindre stykker, og kog den i 15 min. (tjek med en gaffel, om den er mør!).
  • Hæld koldt vand over, og si derefter vandet fra, og lad sellerien afkøle.
  • Rør dressingen sammen, og vend selleristykkerne deri. Smag til med salt og peber.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: