Sellerisalat med purløg

25 minutter
76 kcal

Sellerien har taget kartoflens plads i det klassiske grilltilbehør, så du får en lidt sundere salat.

Sellerisalat

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • ¼ knoldselleri
  • ¼ tsk. salt

Dressing

  • ½ dl skyr
  • ½ spsk. mayonnaise
  • ¼ spsk. dijonsennep
  • ¼ nip stevia
  • ¼ tsk. salt
  • ¼ tsk. peber
  • ¼ bundt frisk purløg

Sådan laver du sellerisalat

  • Skræl og skær sellerien i mindre stykker, og kog den i 15 min. (tjek med en gaffel, om den er mør!).
  • Hæld koldt vand over, og si derefter vandet fra, og lad sellerien afkøle.
  • Rør dressingen sammen, og vend selleristykkerne deri. Smag til med salt og peber.