Sellerisalat med purløg

Sellerien har taget kartoflens plads i det klassiske grilltilbehør, så du får en lidt sundere salat.

29. juni 2015 af Michelle Kristensen

Sellerisalat

8 personer

1 knoldselleri
¼ tsk. salt

Dressing

2 dl skyr
2 spsk. mayonnaise
1 spsk. dijonsennep
1 knivspids stevia
¼ tsk. salt
¼ tsk. peber
1 lille bundt frisk purløg


Sådan laver du sellerisalat

  • Skræl og skær sellerien i mindre stykker, og kog den i 15 min. (tjek med en gaffel, om den er mør!).
  • Hæld koldt vand over, og si derefter vandet fra, og lad sellerien afkøle.
  • Rør dressingen sammen, og vend selleristykkerne deri. Smag til med salt og peber.

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor vil du helst tilbringe sommerferien?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: