Din internetbrowser er desværre uddateret. Denne side understøtter beklageligvis ikke forældede browserversioner.
Sådan opdaterer du din browserKokosmel er naturligt fri for gluten.
Kokosmel er ikke kaloriefattigt, da det indeholder cirka 50 procent fedt. Men kokosmel er naturligt fri for gluten og kan derfor bruges som et glutenfrit alternativ eller supplement til mel.
Kokosmel er godt til low carb-tilhængere, da det trods navnet indeholder ganske lidt kulhydrat. Put det i grød, konfekt, glutenfri boller og kager, eller giv din morgenmad et velsmagende drys.
Du kan friske kokosmel op ved at overhælde det med en anelse kogende vand og lade det trække et par timer.
I almindelige bageopskrifter kan du erstatte cirka 30 procent af melet med kokosmel, hvis du tilsætter ekstra væske. Kokosmel har en meget lang holdbarhed, da fedtets sammensætning betyder, at det ikke harskner særlig let.
Kokosmel eller revet kokos er ovntørret findelt modnet kokosmasse, som saften er presset ud af.
Tjek, at du ikke får købt kokosfibermel eller fint kokosmel. Det er nemlig ikke det samme.
Få de bedste tips til din træning, de lækreste opskrifter og den nyeste viden om sundhed.
LIGE NU: Få 6 gratis hjemmetrænings-programmer, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Glæd dig til at komme i topform og booste din forbrænding med verdens bedste øvelser!
Ja tak, jeg vil gerne modtage I FORMs nyhedsbrev med spændende
artikler samt markedsføring om I FORM via e-mail.
Du kan til enhver tid afmelde dig igen. Læs mere