Bag brødet, der giver dig flad mave

65 minutter

Drømmer du om flad mave, så drop det sædvanlige brød og bag I FORMs Flad-mave-brød, der er uden mel, men spækket med lækre kerner og nødder.

Sundt brød uden mel

SUNDT BRØD UDEN MEL I FORMs flad-mave-brød.

I FORMs FLAD-MAVE-BRØD

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 brød

  • 300 g hørfrø
  • 300 g græskarkerner
  • 200 g kokosmel
  • 150 g mandler
  • 150 g cashewnødder
  • 10 æg
  • 10 spsk. kokosolie eller olivenolie
  • 2 spsk. kanel

Sådan gør du

  • Blend kerner og nødder så meget, som du ønsker. Lad gerne nogle af dem være hele eller meget grofthakkede.

  • Rør det hele sammen og hæld dejen i en rugbrødsform med bagepapir. Fyld dej i formen til du er ca. 2 cm fra kanten.

  • Bag brødet i 45-60 minutter ved 160 grader. Tag brødet ud af formen og lad det køle af på en rist.


Sådan spiser du det

Til morgenmad: 2 skiver flad-mave-brød a 25 gram, den ene skive med 1 skive ost 30+ og den anden med skrabet smør og en skefuld syltetøj

Til frokost: 2 skiver flad-mave-brød a 25 gram. Hertil 100-125 gram fed fisk, fx laks, makrel i tomat, sild eller røget ørred. Hertil 300 gram grønsager - helst mange af de grove, der holder dig mæt længe. I stedet for fed fisk kan du vælge rejer og så må du få enten en halv avocado til eller halvandet æg.

Til mellemmåltid: 1 skive flad-mave-brød a 25 gram med 2-3 skiver magert kødpålæg + 200 gram grønsager.