Mysliopskrifter der booster dit proteinindtag, og kickstarter din forbrænding.

Mysli med chokolade og nødder

Lowcarb mysli med chokolade og nødder.

20. juni 2013 af I FORM

Ingredienser (12 portioner)


40 g hakkede mandler
40 g hakkede hasselnødder
35 g græskarkerner
35 g knækkede valnødder
30 g hørfrø
40 g kokosmel
1 spsk. kokosolie
2 spsk. kakaopulver af god kvalitet
¾ tsk. stevia
½ tsk. vaniljepulver
35 g chiafrø

Sådan gør du

  • Smelt kokosolien på panden, og steg mandler og hasselnødder i 2-3 min. Tilsæt valnødderne, og rist blandingen i yderligere 2-3 min.
  • Put så hørfrø, kokosmel og græskarkerner i. Drys til sidst stevia, vanilje og kakaopulver over blandingen, og rør rundt i 2-3 min. ved svag varme.
  • Når myslien er afkølet, puttes chiafrøene i, og blandingen opbevares i en lufttæt bøtte.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: