hjemmelavet bounty

Bounty-drøm

Lav din egen hjemmelavede bountybar, det er ikke så svært, som det lyder, og resultatet er næsten sukkerfrit.

1. februar 2016 af Michelle Kristensen

Bounty-drøm

12 stk.

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 10 minutter

Tid i alt: 70 minutter - frysetid: 1 time

INGREDIENSER

180 g kokosmel

2 spsk. smeltet kokosolie

3 spsk. kokosmælk

40 g kokosfibre

1 pakke æggehvide

4 spsk. agavesirup

1 knsp. stevia, max sød

¼ tsk. vaniljepulver

Overtræk

200 g chokolade, min. 75 %, evt. sukkerfri

  • Pisk æggehviderne luftige i en skål.
  • Tilsæt resten af ingredienserne, og rør det sammen til en ensartet masse.
  • Form 12 barer, og kom dem derefter i fryseren i minimum 1 time.
  • Smelt imens chokoladen over vandbad.
  • Betræk hver bar med chokolade, og pynt dem, som du har lyst, evt. med ristet kokosmel.
  • Skal opbevares på køl.

Næringsindhold pr. bar

Energi: 378 kcal

Protein: 5,5 g

Fedt: 31,2 g

Kulhydrat: 21,25 g

Kostfibre: 4,8 g

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: