hjemmelavet bounty

Bounty-drøm

Lav din egen hjemmelavede bountybar, det er ikke så svært som det lyder og resultatet er næsten sukkerfrit.

1. februar 2016 af Michelle Kristensen

Bounty-drøm

af kokos og mørk chokolade
12 stk.

  • 180 g kokosmel
  • 2 spsk. smeltet kokosolie
  • 3 spsk. kokosmælk
  • 40 g kokosfibre
  • 1 bæger æggehvide
  • 4 spsk. agavesirup
  • 1 knivspids stevia, max sød
  • ¼ tsk. vaniljepulver

Overtræk:

  • 200 g chokolade, min. 75 %, evt. sukkerfri

 

Sådan gør du:

Pisk æggehviderne luftige i en skål. Tilsæt resten af ingredienserne, og rør det sammen til en ensartet masse. Form 12 barer, og kom dem derefter i fryseren i minimum 1 time. 
Smelt imens chokoladen over vandbad. Betræk hver bar med chokolade, og pynt dem, som du har lyst, evt. med ristet kokosmel. Skal opbevares på køl.

Næringsindhold pr. bar:

  • Energi: 378 kcal
  • Protein: 5,5 g
  • Fedt: 31,2 g
  • Kulhydrat: 21,25 g
  • Kostfibre: 4,8 g

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: