Kransekagetoppe med aroniabær og kokos
2 personer
TIDSFORBRUG
Tid i alt: 20 minutter
INGREDIENSER
1 dl mandler
4 spsk. mandelsmør
2½ dl kokosmel, 1½ dl er til pynt
2 spsk. honning
Skal af ½ økocitron
1 tsk. vaniljepulver
Evt. lidt vand
15 frosne aroniabær
Pynt
Gojibær
Sådan laver du sunde kransekagetoppe
- Hak mandlerne fint i en foodprocessor.
- Tilsæt mandelsmør, 1 dl kokosmel, honning, citronskal og vanilje, og kør, til du har en fast masse.
- Er det lidt tørt, så kom en smule vand ved.
- Lav små toppe af massen.
- Blend den sidste 1½ dl kokosmel med aroniabær, og rul toppene i det.
- Pynt med et gojibær på toppen.
- Opbevar dem på køl.
Mangler du andre sunde alternativer til nytårsmenuen? Så tjek disse opskrifter på sunde snacks, sund aftensmad og sunde desserter.
Næringsindhold pr. person
Energi: 436 kcal
Protein: 11,7 g
Fedt: 32,8 g
Kulhydrat: 28,8 g
Kostfibre: 7,4 g