Bananpops med kakao, kanel, lakrids og kokos

12 timer
110 kcal

Kanel dæmper dit blodsukker, og kakao holder hjertet sundt.

Bananpops med kakao, kanel, lakrids og kokos

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • Friskpresset saft og fintreven skræl af 2 økologiske appelsiner
  • ¾ spsk. rent kakaopulver
  • ¼ spsk. stødt lakridsrod
  • ¼ tsk. stødt kanel
  • 1 økologiske bananer, skrællede og skåret i halve
  • 2 små grillspyd af træ
  • Kokosmel

Sådan gør du

  • Rør appelsinsaft, -skræl, kakao, lakrids og kanel sammen i en skål. Massen skal være næsten lige så tyk som smeltet chokolade.

  • Sæt bananerne på grillspyd. De skal spiddes på langs.

  • Vend bananerne i appelsin-kakao-lakrids-blandingen. De skal være helt dækkede fra “top til tå”.

  • Drys dem så med kokosmel.

  • Kom bananerne med spyd og hele molevitten i fryseposer, og læg dem i fryseren i mindst 12 timer, til de er helt dybfrosne.

TIPS: Leg med smagen – prøv at bruge carobpulver i stedet for kakaopulver. Små mængder af aromatiske krydderier – fx lidt stødt kardemomme eller stødte nelliker – er også værd at prøve.