Bananpops med kakao, kanel, lakrids og kokos
Kanel dæmper dit blodsukker, og kakao holder hjertet sundt.
Kanel dæmper dit blodsukker, og kakao holder hjertet sundt.
Rør appelsinsaft, -skræl, kakao, lakrids og kanel sammen i en skål. Massen skal være næsten lige så tyk som smeltet chokolade.
Sæt bananerne på grillspyd. De skal spiddes på langs.
Vend bananerne i appelsin-kakao-lakrids-blandingen. De skal være helt dækkede fra “top til tå”.
Drys dem så med kokosmel.
Kom bananerne med spyd og hele molevitten i fryseposer, og læg dem i fryseren i mindst 12 timer, til de er helt dybfrosne.
TIPS: Leg med smagen – prøv at bruge carobpulver i stedet for kakaopulver. Små mængder af aromatiske krydderier – fx lidt stødt kardemomme eller stødte nelliker – er også værd at prøve.
På vores site og app får du bl.a.: