Flad mave på 6 uger

Få den flade mave, du drømmer om med I FORMs kombinerede kost og træningsprogram, der på 6 uger piller fedtet af og forvandler mavedellen til et vaskebræt.

Drømmer du om en veltrimmet sixpack handler det om at få større mavemuskler, men også i høj grad om at få smidt noget kropsfedt. For hvad nytter det, hvis dine super veltrænede mavemuskler er dækket af et blødt lag spæk…. Det er derfor ikke nok at lave hundredevis af mavebøjninger, der skal også smeltes noget fedt for at få den flade mave frem. I FORM sendte to kapaciteter, den danske ernæringsekspert Martin Kreutzer og den svenske træningsguru Jari Ketola, i tænkeboks for at finde den mest effektive flad mave-strategi – og her er den så! En strategi, der omfatter hård konditionstræning, effektive maveøvelser og en kostplan med kun få kulhydrater. Strategien løber over 6 uger og er bygget op, så der gradvist bliver skruet op for træningen og ned for kalorierne. Det bliver hårdt, men sjovt – for slet ikke at tale om den ultimative fornøjelse, som det bliver, at se din flade mave i spejlet om 6 uger!

Find sixpack-programmet her!

Sund hele sommeren med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent får du adgang til både site og app.
Læs mere om I FORM digital

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge

Lige nu har vi et særtilbud, hvor du kan bruge I FORM hele sommeren for kun 49,-

TILBUD: Få 3 måneder for 49 kr.

Newsletter background