Camilla trænede 10 minutter om dagen: “Jeg har fået langt mere styrke”

Camilla på 36 år havde ikke trænet i to år, da hun takkede ja til at teste I FORMs træningsunivers og træne bare 10 minutter om dagen 5 dage om ugen. Se hendes overraskende resultater her.

Smilende kvinde i træningstøj med vandflaske i hånden.

FAVORITPROGRAMMER. Se, hvilke træningsprogrammer, der især fik Camilla igennem de 8 ugers træning.

© Thomas Dahl

Efter to år med for meget arbejde og nærmest ingen motion var Camilla topmotiveret for at komme i gang med at træne. Hun havde brug for et skub og en træningsrutine, hun kunne overskue i en travl hverdag med børn og job. Sammen med Camilla satte vi os derfor for at teste, hvor stor en forskel så lidt som 10 minutters træning 5 gange om ugen egentlig gør. Vi kan allerede nu afsløre, at hun blev en hel del stærkere …

Hvad har været det bedste i forløbet?
Hvor skal jeg starte? Det har været vildt fedt at være med! Jeg har fået meget mere energi, og det har givet mig blod på tanden til at træne videre. 10 minutter giver altså noget.

Kan du mærke en forskel?
Jeg er blevet meget mere udholdende, bliver mindre forpustet og har fået mere styrke – især i benene. Det mærkede jeg, da jeg var ude at løbe for nylig, og det gjorde mig helt høj. Min kropsholdning er også blevet bedre, og nu er jeg faktisk begyndt at rette på andre med en dårlig holdning, ha ha.

Er der noget, der har overrasket dig?
Jeg er blevet overrasket over, hvor lidt der egentlig skal til for at holde sig i form. Hvem kan ikke klare 10 minutter? Det blev mit motto.

Hvad synes du om træningsuniverset online?
Det er fantastisk. Det er især fedt, at man kan markere sine favoritprogrammer. For mig fungerede det bedst at smække videotræningen op på en stor skærm.

Hvad er dit favoritprogram?
Jeg var især glad for Quick Fit 5 og Quick Fit 7. Generelt er jeg rigtigt glad for maveprogrammerne, men jeg gik en stor bue uden om programmerne med øvelsen froggers, haha.

Vil du fortsætte med at træne?
Ja! Min kæreste er også hoppet med på vognen, og nu vil vi forsøge at træne 10 minutter både morgen og aften.

Sæt træningen i system. Rutiner er afgørende for, at projektet lykkes.
— Camilla

“Hvem kan ikke klare 10 minutter?” Det blev Camillas motto.

© Thomas Dahl

Camillas resultater

Både før og efter de 8 uger besvarede Camilla et kort spørgeskema, og personlig træner Christina Heick testede hendes styrke og kondition. Se her, hvordan det gik.