Lise trænede 10 minutter om dagen: “Jeg har fået lyst til at træne mere”

47-årige Lise kunne hverken finde glæden eller motivationen til at træne. Se, hvad der skete, da vi satte hende i gang med at træne i bare 10 minutter 5 gange om ugen.

Smilende kvinde i træningstøj på træningsmåtte holder telefon i hånden

APP’EN hjalp med at gøre træningen overskuelig for Lise.

© Thomas Dahl

47-årige Lise har ikke kun oplevet forbedringer i sin fysiske form efter at have trænet 10 minutter 5 gange om ugen i 8 uger. Hun har formået at vende fortællingen om sig selv og motion, så det ikke længere er noget, hun pruster sig igennem og tænker på som noget negativt. Se her, hvordan det gik, da vi satte Lise i gang med at teste, hvilken forskel ganske lidt motion rent faktisk gør. Du kan let kopiere hendes fremgangsmåde – vi viser dig hvordan.

Hvad har været det bedste?
At komme i gang! Og så har det sat gang i nogle processer i mig at være med. Det er gået op for mig, at jeg længe har haft meget negative tanker om mig selv, når det kommer til motion.

Tænker du anderledes nu?
Jeg synes, jeg har formået at vende fortællingen om mig selv og motion. Jeg pruster mig ikke igennem træningen mere og er blevet mere positiv omkring det, for jeg kan sgu godt!

Vil du så fortsætte med at træne?
Helt sikkert! Jeg vil gerne op og træne i 20 minutter ad gangen, for jeg har set, at jeg godt kan. Mit næste projekt er desuden at gøre noget ved min kost, for jeg tror, jeg kan gøre meget med den positive energi, jeg har fået af at være med i det her forløb.

Har det slet ikke været hårdt?
Jo! Det har været hårdt at få det gjort. Nogle dage har jeg udskudt det til sidst på aftenen, hvor jeg var rigtigt træt.

Kan du mærke en forskel – ud over dit ændrede tankemønster?
Det er stadig hårdt, men slet ikke så hårdt, som da jeg startede. Jeg er også begyndt at løbe lidt, og der kan jeg godt mærke, at jeg kan løbe længere.

Hvad synes du om træningsuniverset online?
Det har fungeret godt for mig. Jeg har brugt app'en og kun trænet efter Quick Fit-programmerne. Dejligt nemt at have programmerne lige ved hånden.

Hvad er dit favoritprogram?
Jeg er generelt glad for programmerne med mange forskellige øvelser – især Quick Fit 6, Quick Fit 7, Quick Fit 8 samt “Flad mave med 10 intensive minutter”.

Find det, der får det til at ske for dig. Jeg så fx Modern Family, mens jeg trænede.
— Lise
Træningsmotivation

YES! Lise oplevede pludselig, at træning faktisk også var noget for hende.

© Thomas Dahl

Lises resultater

Både før og efter de 8 uger besvarede Lise et kort spørgeskema, og personlig træner Christina Heick testede hendes styrke og kondition. Se her, hvordan det gik.