Stærk mave – program 1

I program 1 skal du lave 3 runder med 15 gentagelser af hver øvelse. Vi garanterer sved på panden og en høj forbrænding.

Kvinde laver mavebøjninger

STÆRK MAVE | Få mest ud af maveøvelserne ved at lave dem så eksplosivt som muligt – med fokus på den rigtige teknik. Se programmet på video her.

© Wichman+bendtsen

Program 1 består af fire funktionelle øvelser, der skal udføres eksplosivt, så du også øger din puls og din forbrænding. Ved at følge programmet får du ikke bare stærke mavemuskler, men også en stærk ryg og en bedre holdning.

Du kan selv vælge, om du vil udføre programmet på egen hånd ved hjælp af instruktionerne, eller om du vil træne med på video.

Mavetræning på video

MAVETRÆNING | Klik her for at gå til videoen.

Videotræning: Lav øvelserne med I FORMs træner på skærmen

En stærk mave er helt essentiel for at have en krop, der fungerer. Og det er heldigvis ikke kompliceret at træne den. Med I FORMs onlinetræning får du blandt andet træningsvideoer, der styrker maven. Du kan bruge videoerne derhjemme eller på farten.

GÅ TIL VIDEOEN

Træn dig til stærke mavemuskler

  • Træn hver anden dag.
  • Husk opvarmning (fx 20 klassiske mavebøjninger).
  • Lav 15 gentagelser af hver øvelse, og gå så videre til næste øvelse. Efter den 4. øvelse, starter du forfra. Du skal i alt gennemføre 3 sæt.
  • Spænd op i maven under alle øvelserne.

LÆS OGSÅ: Program, der giver stærk og flad mave

Find de 4 mave-øvelser her:

Øvelse 1: Jackknife sit-ups

Øvelse 2: Bicycle

Øvelse 3: Explosive sit-ups

Øvelse 4: Reverse burpees