Boost din forbrænding med 5 x træning om ugen

Træn 5 gange om ugen, og send din forbrænding helt i top! Du skal lave 6 øvelser tre gange om ugen og dyrke konditionstræning to gange.

Udmattet kvinde der lige har trænet.

FORBRÆNDING Vi har skruet et effektivt program sammen, der får din forbrænding helt i top – men indstil dig på, at det bliver hårdt!

© Wichmann+bendtsen

Sådan opnår du maksimal forbrænding

Vil du øge din forbrænding, er det effektivt at træne med høj intensitet og både lave styrketræning og konditionstræning.

I dette program skal du træne 5 gange om ugen
3 x styrketræning med 6 effektive øvelser og 2 x konditionstræning efter eget valg.

Til styrketræningen skal du bruge en kettlebell og en måtte.

Videotræning: Lav øvelserne med I FORMs træner på skærmen

Vi har lavet øvelserne for dig på video! Afspil træningen på din telefon eller få den på tv-skærmen. Så er du klar til at følge vores dygtige træner gennem hele programmet.

GÅ TIL VIDEOEN HER

Styrketræning

Når du styrketræner, øger du din muskelmasse. Jo større muskelmasse, jo højere forbrænding. De 6 valgte øvelser er alle helkropsøvelser, der har fokus på at træne flest muskler samtidigt, ikke mindst de store muskelgrupper som ben, balder og kropskerne, hvilket sikrer dig et maksimalt udbytte.

Sådan skal du styrketræne: Vi har udvalgt 6 effektive øvelser til dig – scroll ned, og find dem nederst på siden.

  • Varm op i 5-10 min., inden du går i gang med øvelserne.
  • Lav 15 gentagelser af hver øvelse så hurtigt du kan uden pause.
  • Hold en kort pause på 1 minut og start så forfra igen.
  • Lav 5 runder i alt.

Når du er færdig, skal du være helt udmattet. Er du ikke det, så lav et par ekstra runder.

Konditionstræning

Konditionstræningen skal sikre, at du forbrænder ekstra kalorier. Under konditionstræningen skal du have fokus på moderat til høj intensitetstræning, hvor pulsen kommer godt op. Du skal ikke kunne føre en normal samtale imens.

Sådan skal du konditionstræne: Du bestemmer selv, hvilken type konditionstræning du vælger – det afgørende er blot, at du bliver forpustet. Løb, cykling og træning på romaskine eller crostrainer er velegnet.

  • Varm op i 5-10 minutter.
  • Giv den så fuld gas med konditionstræning i 30 minutter.

LÆS OGSÅ: Styrk alle de store muskelgrupper med en romaskine

Efterforbrænding

Ved at træne ved høj intensitet i både konditions- og styrketræning sikrer du, at der sker en efterforbrænding i din krop i mange timer efter endt træning. Her forbrænder du altså ekstra kalorier. Det er din belønning for at have trænet hårdt.

Vi har træningsprogrammer til løb, styrketræning, yoga og crossfit - og meget mere. Find dit nye træningsprogram her og nå i mål med din træning.