Maria, der udfører øvelserne, er en garvet konkurrence-CrossFitter, der let kan tumle de helt store dæk. Så få ikke komplekser på grund af hende!

Dyrk CrossFit med traktordæk

Et stort, beskidt dæk er den nyeste CrossFit-accessory til at komme i topform, og den giver rå stempler på brystpartiet! Se alle videoerne til CrossFit-programmet her.

8. januar 2015 af Karen Lyager Horve og Jesper Kristensen

CrossFit-øvelser for hele kroppen

Hvis du kan få fingrene i et aflagt traktordæk, har du et genialt redskab at træne med. Et traktordæk er et helt træningscenter i sig selv, for du kan lave et væld af funktionelle styrkeøvelser på det. Bl.a. derfor har traktordæk i et par år været et populært redskab blandt folk, der dyrker CrossFit. Og kan du ikke få dit eget, er der dæk at lege med i mange CrossFit-centre, på legepladser og mange andre steder. Se hvordan I FORM fik fat i deres traktordæk, ved at klikke dig igennem galleriet her. Mange af øvelserne i programmet kan du fint udføre uden dæk, men du får en særlig ekstragevinst, når du tumler rundt med den store gummiring: Fordi den både er tung, uhandy, giver lidt efter og ikke er helt stabil, træner du en masse små stabiliseringsmuskler i maven og ryggen i din kamp for at holde balancen og styre dækket på én gang.

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler