Overnight oats med chiafrø, kakao, banan og jordbær

8 timer
354 kcal

Har du ét minut om morgenen, kan denne grød med kakaosmag blive din nye morgenmad. Du rører den nemlig sammen om aftenen, stiller på køl natten over og næsten morgen skal du så bare dele lidt jordbær og skære banan i skiver. Bum!

To skåle med overnight oats med kakao og topping af jordbær, bananskiver og mynte.

GODMORGEN! Blød og cremet grød med kakaosmag og frugt på toppen. Hvem sagde dessert til morgenmad?

© wichmann+bendtsen

Overnight oats med chiafrø, kakao, banan og jordbær

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 3 dl mælk
  • 3 spsk. chiafrø
  • 2 dl havregryn, grovvalsede
  • ½ tsk. vaniljepulver
  • 3 spsk. kakaopulver
  • 1 spsk. akaciehonning
  • 1 knsp. havsalt

Toppings:

  • ½ banan
  • 2 håndfuld jordbær
  • Mynteblade

Sådan gør du

  • Kom alle ingredienserne til grøden i en skål, og rør det hele grundigt sammen.
  • Sæt blandingen på køl i 1 times tid eller natten over, så chiafrø og havregryn kan suge mælken til sig og få en tyk, grødlignende konsistens. Rør gerne rundt i grøden 1-2 gange, mens den er på køl.
  • Servér grøden i to glas med bananskiver, halve jordbær og mynteblade på toppen.

LÆS OGSÅ: Flere opskrifter på sund chiagrød

Overnight oats opskrifter

TIP! Hvis du gerne vil øge proteinindholdet, kan du bytte mælken ud med skyr.