Morgengrød med frugt og bær

Morgengrød med havregryn og rugflager toppet med frisk frugt og bær giver dig den bedste start på dagen.

11. oktober 2016 af Michelle Kristensen

Morgengrød med bær

2 personer

1 dl havregryn
1 dl rugflager
2 dl mandelmælk
1-2 dl vand
1 stor gulerod
1 drys havsalt
1 knivspids stevia
1/5 tsk. vaniljepulver
2 æg

Topping

½ avocado og ¼ citron
8 hindbær
2 spsk. frysetørrede blåbær
1 frisk figen
Evt. skovsyre

Havregrød er noget af det sundeste, du kan spise til morgenmad. Læs her, hvorfor.

Sådan laver du morgengrød

  • Aftenen inden sættes havregryn og rugflager i blød i 2 dl mandelmælk og 1 dl vand.
  • Næste morgen skæller du guleroden og laver tynde strimler af den med en skræller. Put dem i grøden sammen med salt, stevia og vanilje.
  • Kog grøden op, så den hænger sammen, og kom herefter 2 æg i, og rør rundt.
  • Top med avocado med lidt citronsaft over, bær, frugt og evt. skovsyre.

LÆS OGSÅ: Derfor skal du starte morgenen med chiagrød

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor vil du helst tilbringe sommerferien?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: