Morgengrød med frugt og bær

8 timer
347 kcal

Morgengrød med havregryn og rugflager toppet med frisk frugt og bær giver dig den bedste start på dagen.

Morgengrød med bær

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 1 dl havregryn
  • 1 dl rugflager
  • 2 dl mandelmælk
  • 1 dl vand
  • 1 stor gulerod
  • 1 drys havsalt
  • 1 knivspids stevia
  • 1 tsk. vaniljepulver
  • 2 æg

Topping

  • ½ avocado og ¼ citron
  • 8 hindbær
  • 2 spsk. frysetørrede blåbær
  • 1 frisk figen
  • Evt. skovsyre

Sådan laver du morgengrød

  • Aftenen inden sættes havregryn og rugflager i blød i 2 dl mandelmælk og 1 dl vand.

  • Næste morgen skæller du guleroden og laver tynde strimler af den med en skræller. Put dem i grøden sammen med salt, stevia og vanilje.

  • Kog grøden op, så den hænger sammen, og kom herefter 2 æg i, og rør rundt.

  • Top med avocado med lidt citronsaft over, bær, frugt og evt. skovsyre.

LÆS OGSÅ:Derfor skal du starte morgenen med chiagrød