Onlinetræning Madplan Opskrifter Ruteplanner
Søg
Min side
    Onlinetræning Madplan Opskrifter Ruteplanner
Luk
Til forsiden
    • I FORMs ruteplanner
    • Tegn rute
    • Mine ruter
    • TRÆNING
    • Alle træningsprogrammer
    • Onlinetræning
    • Quick fit-træninger
    • Øvelser
    • Styrketræning
    • Yoga
    • Skader
    • Træningstøj og -udstyr
    • Coopertest - test din kondition
    • Løb
    • Gang
    • Løbeprogrammer
    • 5 km
    • 10 km
    • Halvmarathon
    • Marathon
    • Intervaltræning
    • ALLE OPSKRIFTER
    • Madplaner
    • Aftensmad
    • Frokost
    • Morgenmad
    • Brød
    • Salater
    • Kager
    • Pandekager
    • Desserter
    • Sunde snacks
    • Smoothie
    • Juice-opskrifter
    • Vegetar
    • Omregn gram til dl
    • SUND KOST
    • Kostråd
    • Sunde råvarer
    • Kost til træning
    • Protein-beregner
    • VÆGTTAB
    • Slankekur
    • Kostplaner
    • Gode råd til vægttab
    • Flad mave
    • Kalorieforbrænding
    • BMI-beregner
    • Kalorieberegner
    • Beregn kalorieforbrænding
    • SUNDHED
    • Forebyggelse
    • Hjerte
    • Kræft
    • Stress
    • Søvn
    • Sund mave
    • Psykologi
    • Sex
    • Graviditet
    • Terminsberegner
    • Meditation
    • Skønhed og pleje
  • Abonnement
  • Fordelsshop
  • Om I FORM
  • Smugkig i magasinet
  • Kundeservice
  • Annoncér
  • Min side
  • Mine gemte artikler
  • Log ud
Sunde opskrifter
Madplaner
Ugens madp...

Ugens madplan

Flanksteak med kartoffel-jordskokkemos og ristet topping
Uge 50

En uge fuld af rødder

Rodfrugter er i højsæson lige nu, og vi kan kun anbefale, at du fylder din tallerken med de skønne rødder. De er sunde, billige, klimavenlige og kaloriefattige – og så bugner de af mættende kostfibre. Og hvad mere kan man egentlig ønske sig, når vinteren og mørket er over os? Fritter og kage, siger du? Okay, det får du så også – med rodfrugter naturligvis.

Men vi starter med en omgang spaghetti bolognese, hvor vi har sparet på kødet, men til gengæld suppleret med revet knoldselleri. Dagen efter skal du bage rodfrugter i ovnen og servere dem med varmrøget laks, linser og dip.

De næste dage står den på gulerodssuppe og lun pastasalat med pesto og bagte rodfrugter. Begge retter er uden kød, men det får du til gengæld fredag i form af en skøn vinterret; flanksteak med kartoffel-jordskokkemos og ristet topping af jordskokker og svampe.

Vi lovede dig fritter, og det får du så som en ekstra opskrift til weekenden i form af rodfrugtfritter sammen med helstegt kylling og en lækker dip af søde kartofler. Find opskriften her.

Har du også plads til kage? Så slut af med vores skønne rødbede-chokoladekage. Og ellers er det da også ved at være på tide at få gang i julekonfekten. Det får du masser af sund og lækker inspiration til her.

Mandag
Spaghetti bolognese
Aftensmad

Sund spaghetti bolognese med knoldselleri

Vi elsker en god pasta bolognese, og den kan let laves lidt sundere. Vi har strukket kødet og proppet flere grøntsager i til gavn for klimaet, din sundhed og din pengepung.

452 kcal
30 minutter
Tirsdag
Aftensmad

Bowl med laks, linser, bagte rodfrugter og krydderurtecreme

Hvis du tænker frelst og fodformet, når vi siger kostfibre, kan du godt tro om. Vores bowl med laks, linser, bagte rodfrugter og krydderurtecreme byder på masser af fabelagtige fibre – og smager stadig fantastisk.

486 kcal
30 minutter
Onsdag
Gulerodssuppe med røde ris, creme fraiche og jordnødder
Aftensmad

Gulerodssuppe med røde ris, creme fraiche og jordnødder

Sæt kulør på hverdagen med denne skønne, vegatariske gulerodssuppe med røde ris og creme fraiche. Den er klar på bare 30 minutter!

584 kcal
30 minutter
Torsdag
Pastasalat med pesto og bagte rodfrugter
Aftensmad

Pastasalat med pesto og bagte rodfrugter

Vi har fremtryllet en mættende og lækker salat af pasta, pesto og bagte rodfrugter. En af hverdagens helte, når aftensmaden skal på bordet nemt og hurtigt.

600 kcal
30 minutter
Fredag
Flanksteak med kartoffel-jordskokkemos og ristet topping
Aftensmad

Flanksteak med kartoffel-jordskokkemos og ristet topping

Visse aftener kalder på klassisk comfort food. Her har vi lavet mos af næringsrige rodfrugter, serveret med flanksteak, svampe og nødder. Fuld af smag og en fryd for øjet. Bedøm selv!

570 kcal
30 minutter
Lidt godt til weekenden
Rødbede-chokolade-kage med pink glasur af rødbede
Kager

Rødbede-chokolade-kage med rødbedeglasur

Chokolade og rodfrugter lyder måske som en mærkelig kombination – men prøv vores rødbede-chokolade-kage. Den er fuld af smag og en fryd for øjet. Bedøm selv!

298 kcal
45 minutter

Ugens tip

Giv dine rødder modspil – og kulde

  • Bager du rodfrugter, bliver de søde og lidt tamme i smagen. De har derfor godt af et syrligt modspil i form af eddike, vin, sennep, citron, yoghurt eller cremefraiche. Ryst fx en dressing sammen af olie, eddike, citronsaft, sennep samt salt og peber.
  • Opbevarer du dine rodfrugter mørkt og køligt (0-5 grader), så kan de holde sig i flere uger. Læg dem fx i en papirspose i køleskabets grøntsagsskuffe eller i en flamingokasse på din altan eller i din carport. Skær toppen af inden – ellers stjæler den kraft fra roden.
Foodplan concepts background

I FORMs madplan giver inspiration til hverdagsmenuen

Hver uge serverer vi 5 sunde aftensmads-opskrifter, der er udvalgt efter principperne herunder. Du får også en bonusret til weekenden.

Max 30 min. tilberedningstid
Max 650 kcal pr. måltid
Fisk eller skaldyr 1 gang om ugen
Vegetar måltid 1 gang om ugen
Sunde råvarer
Læs mere
    I FORM
    • Bonnier Publications International AS
    • Postboks 543
    • 1411 Kolbotn, Norge
    • Org. 977041066
    • KUNDESERVICE
    • Selvbetjening
    • Tlf. 39 10 30 00
    Følg os
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • I FORMs nyhedsbrev
    • I FORM Rejser
    Om I FORM
    • Abonnement
    • I FORMs app
    • Fordels-shop
    • Hvad er I FORM?
    • FAQ
    • Wype – digitalt magasin
    • Annoncér
    • Kontakt
    Information
    • Cookiepolitik
    • Cookieindstillinger
    • Persondatapolitik
    • Juridisk information