Sunde opskrifter Brød Havrebolle... Havreboller 8 timer 198 kcal Fyld dine stuer med verdens hyggeligste duft af hjemmebagt brød. Af I FORM-redaktionen 25. januar 2012 Havreboller Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 stk 2½ g gær ¾ dl koldt vand ¼ dl surmælksprodukt ⅓ tsk. groft salt ¼ tsk. olie 25 g havregryn 41 g groft speltmel 41 g hvedemel Sådan gør du: Alt undtagen hvedemel røres grundigt sammen. Tilsæt melet lidt ad gangen, til dejen er meget sej, men stadig klistret og på grænsen til det flydende. Ælt igen i 5 minutter. Lad det hele stå koldt natten over, og tag så med ske og skraber og afsæt boller på bagepapir. Forvarm ovnen til 225 grader, og lad pladen stå inde i ovnen, så den også er varm. Sæt bollerne på pladen, og bag dem i ca. 15-20 minutter, til de er lysebrune og lyder hule. Bollerne kan fryses, mens de endnu er lune – så smager de som nybagte, når de tøs op – gerne direkte fra fryser til ovn. Mange begynder dagen med havregryn – og med god grund! Havregryn er nemlig fyldt med sunde sager.LÆS OGSÅ: Lav din egen surdejLÆS OGSÅ: Overnight oats opskrifter Prøv også: Luftige koldhævede boller med havregryn HavregrynBrunch