Glutenfrit grovbrød

1,5 time
139 kcal

Nu er der ingen undskylning for ikke at bage. Heller ikke for dig, der ikke spiser gluten.

Saftigt madpakkebrød, som holder sig frisk længe!

Glutenfrit grovbrød

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 stk

  • 50 g gær
  • 6 dl vand
  • 2 spsk. olivenolie
  • 200 g solsikkekerner
  • 200 g hirseflager
  • 200 g sesamfrø
  • 2 revet gulerod
  • 4 tsk. salt
  • 600 g groft glutenfrit mel

Sådan gør du

  • Alt æltes godt, og dejen kommes i en smurt franskbrødsform (1½ liter).

  • Hæver ved stue­temperatur i 40 minutter.

  • Bages ved 200 grader i 40 minutter.

  • Kan fryses, evt. skiveskåret.


Bliv sund og stærk med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent har du fri adgang til både site og app.

På vores site og app får du bl.a.:

  • Over 100 videotræninger på 5 til 40 min.
  • Begyndervenlige løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan – hver uge

Vil du vide mere om I FORM digital? Tjek her!

Newsletter background