Saftigt madpakkebrød, som holder sig frisk længe!

Glutenfrit grovbrød

Nu er der ingen undskylning for ikke at bage. Heller ikke for dig, der ikke spiser gluten.

26. januar 2012 af I FORM

(1 stk.)
25 g gær
3 dl vand
1 spsk. olivenolie
100 g solsikkekerner
100 g hirseflager
100 g sesamfrø
1 revet gulerod
2 tsk. salt
300 g groft glutenfrit mel

Sådan gør du

  • Alt æltes godt, og dejen kommes i en smurt franskbrødsform (1½ liter).
  • Hæver ved stue­temperatur i 40 minutter.
  • Bages ved 200 grader i 40 minutter.
  • Kan fryses, evt. skiveskåret.

Kan du tåle gluten? Tjek symptomerne på glutenallergi her

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: