Glutenfrit grovbrød

1,5 time
139 kcal

Nu er der ingen undskylning for ikke at bage. Heller ikke for dig, der ikke spiser gluten.

Saftigt madpakkebrød, som holder sig frisk længe!

Glutenfrit grovbrød

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 stk

  • 50 g gær
  • 6 dl vand
  • 2 spsk. olivenolie
  • 200 g solsikkekerner
  • 200 g hirseflager
  • 200 g sesamfrø
  • 2 revet gulerod
  • 4 tsk. salt
  • 600 g groft glutenfrit mel

Sådan gør du

  • Alt æltes godt, og dejen kommes i en smurt franskbrødsform (1½ liter).

  • Hæver ved stue­temperatur i 40 minutter.

  • Bages ved 200 grader i 40 minutter.

  • Kan fryses, evt. skiveskåret.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background