Sunde opskrifter Brød Glutenfrit... Glutenfrit grovbrød 1,5 time 139 kcal Nu er der ingen undskylning for ikke at bage. Heller ikke for dig, der ikke spiser gluten. Af I FORM-redaktionen 25. januar 2012 Saftigt madpakkebrød, som holder sig frisk længe! Glutenfrit grovbrød Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 stk 50 g gær 6 dl vand 2 spsk. olivenolie 200 g solsikkekerner 200 g hirseflager 200 g sesamfrø 2 revet gulerod 4 tsk. salt 600 g groft glutenfrit mel Sådan gør du Alt æltes godt, og dejen kommes i en smurt franskbrødsform (1½ liter). Hæver ved stuetemperatur i 40 minutter. Bages ved 200 grader i 40 minutter. Kan fryses, evt. skiveskåret. Glutenfri