Saftigt madpakkebrød, som holder sig frisk længe!

Glutenfrit grovbrød

Nu er der ingen undskylning for ikke at bage. Heller ikke for dig, der ikke spiser gluten.

26. januar 2012 af I FORM

(1 stk.)
25 g gær
3 dl vand
1 spsk. olivenolie
100 g solsikkekerner
100 g hirseflager
100 g sesamfrø
1 revet gulerod
2 tsk. salt
300 g groft glutenfrit mel

Sådan gør du

  • Alt æltes godt, og dejen kommes i en smurt franskbrødsform (1½ liter).
  • Hæver ved stue­temperatur i 40 minutter.
  • Bages ved 200 grader i 40 minutter.
  • Kan fryses, evt. skiveskåret.

Kan du tåle gluten? Tjek symptomerne på glutenallergi her

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler