Krydrede græskarmuffins

30 minutter

Græskar er søde, bløde og smager ikke af så meget i sig selv. Derfor kan der trylles rigtigt meget med dem i et køkken, som eksempelvis disse græskarmuffins.

Søde og saftige muffins med græskar og nødder.

Krydrede græskarmuffins

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 græskarmuffins

  • 37 g hvedemel
  • ⅓ tsk. bagepulver
  • ¼ tsk. stødt ingefær
  • 16 g solsikkeolie
  • ¼ dl græsk yoghurt
  • 29 g sukker
  • store æg
  • 20 g græskarkød, revet groft på rivejernet
  • 12 g hakkede valnødder
  • Evt. lidt flormelis til pynt

Sådan laver du græskarmuffins

  • Bland alle de tørre ting i én skål og alle de våde i en anden.

  • Bland så begge dele med revet græskar og hakkede nødder.

  • Fyld dejen i muffinsforme, og bag kagerne ved 200 grader i 15-20 minutter.

Er du stadig lækkersulten? Find flere opskrifter på sunde kager her.


Newsletter background