Sunde opskrifter Kager Krydrede g... Krydrede græskarmuffins 30 minutter Græskar er søde, bløde og smager ikke af så meget i sig selv. Derfor kan der trylles rigtigt meget med dem i et køkken, som eksempelvis disse græskarmuffins. Af I FORM-redaktionen 8. oktober 2016 Søde og saftige muffins med græskar og nødder. Krydrede græskarmuffins Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 græskarmuffins 37 g hvedemel ⅓ tsk. bagepulver ¼ tsk. stødt ingefær 16 g solsikkeolie ¼ dl græsk yoghurt 29 g sukker ⅓ store æg 20 g græskarkød, revet groft på rivejernet 12 g hakkede valnødder Evt. lidt flormelis til pynt Sådan laver du græskarmuffins Bland alle de tørre ting i én skål og alle de våde i en anden. Bland så begge dele med revet græskar og hakkede nødder. Fyld dejen i muffinsforme, og bag kagerne ved 200 grader i 15-20 minutter. Er du stadig lækkersulten? Find flere opskrifter på sunde kager her. GræskarMuffins