Løbeprogram med lydguide: Om 12 uger kan du løbe 5 km - selvom du er begynder

Er du ikke vant til at snøre løbeskoene kan 5 km virke uoverkommelige. Men med dette program kan du med en lydguide i ørerne træne dig op fra bunden til at løbe 30 minutter i træk eller hvad der svarer til 5 km på 12 uger.

Kvinde løber

LØBEPROGRAM. Lad dig guide af vores lydfiler som fortæller dig, hvornår du skal løbe, gå eller lunte. Programmet bliver gradvist hårdere uge for uge, men i et tempo som din krop og kondition kan følge med i.

© iStock

Findes der noget mere motiverende end at mærke, at ens træning virker? Nej, vel?! Det vil du opleve, hvis du følger dette løbeprogram for begyndere, der på 12 uger giver dig fut under sålerne, så du kan løbe 30 minutter eller ca. 5 km i træk - uden pauser.

For at få fuld adgang til programmet - hver dag - skal du være digital abonnent på I FORM. Det koster 79 kroner om måneden, men du kan prøve 2 uger for 0 kroner.

  Nu er det blevet lettere at leve sundt!

  I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
  Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

  Lige nu: Resten af året gratis


  Newsletter background