Halv burpee med jump lunges

Med en kombination af kongeøvelsen burpee og de hoppende lunges, får du styrketræning med høj puls, der både booster konditionen samt særlígt sætter fokus på bagdelen. En vaskeægte superøvelse med smæk i!

Kvinde laver halv burpee med jump lunges

SUPERØVELSEN - halv burpee med jump lunges

© Jakob Helbig

Burpee er kongeøvelsen, når du gerne vil kombinere styrketræningen med tårnhøj puls, som booster konditionen. Du træner særligt arme, baller og kernemuskulatur, men i denne version får du også for alvor fat i for- og baglår og endnu mere bagdel, når du tilføjer de hoppende lunges. Altså en helkropsøvelse med smæk for skillingen!

5 trin til halv burpee med jump lunges

Kvinde står
© Jakob Helbig

Stå almindeligt oprejst, spænd i maven, og kig fremad.

Kvinde laver burpee
© Jakob Helbig

Bøj i knæene, sæt begge hænder i jorden foran dig, og hop bagud med begge fødder, så du ender i en planke på strakte arme.

Kvinde laver burpee
© Jakob Helbig

Hop så frem med benene igen, og hop videre op til oprejst position.

Kvinde laver jump lunges
© Jakob Helbig

Så snart du er oppe, fortsætter du direkte ud i jump lunges: I en hoppende bevægelse træder du et stort skridt bagud med den ene fod og sænker knæet ned, så det næsten rører jorden. Forreste knæ ender samtidig i 90-graders vinkel.

Når du skal op fra lungepositionen, er det vigtigt, at du lader forreste ben gøre arbejdet. Det bagerste skal blot fungere som støtte.

Kvinde laver jump lunges
© Jakob Helbig

Hop så direkte over i en lunge med modsatte ben bagerst. Bøj hele tiden let i knæene, og hold ryggen så ret som muligt. Hop tilbage til startpositionen, og fortsæt ned i en ny burpee.

  Sund hele sommeren med I FORM!

  I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent får du adgang til både site og app.
  Læs mere om I FORM digital

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge

  Lige nu har vi et særtilbud, hvor du kan bruge I FORM hele sommeren for kun 49,-

  TILBUD: Få 3 måneder for 49 kr.

  Newsletter background