Pike push-up med mountain climbers

Med øvelsen pike push-up med mountain climbers får du benhård træning af arme og skuldre, samt styrket hele kernemuskulaturen - og så blot med egen kropsvægt. Prøv øvelsen selv!

Kvinde laver pike push-up med mountain climbers

SUPERØVELSEN - pike push-up med mountain climbers

© Jakob Helbig

Du bruger blot din egen kropsvægt, men får alligevel benhård træning af arme og skuldre i denne effektive udgave af en push-up. Når der tilmed bliver smidt mountain climbers ind i øvelsen, får du styrket hele kernemuskulaturen i samme hug, mens også lår og lægge aktiveres i den løbende bevægelse.

5 trin til pike push-up med mountain climbers

Kvinde laver push-up
© Jakob Helbig

Stå i planke på strakte arme med hænderne i ca. skulderbreddes afstand. Hav let spredte ben, og hold kroppen helt strakt fra bagdel til hoved.

Kvinde laver v med kroppen
© Jakob Helbig

Gå på tæerne ind mod hænderne, så din bagdel ryger op i luften, og kroppen danner et omvendt V. Gå fremad i et kontrolleret tempo.

Kvinde laver v med kroppen
© Jakob Hellbig

Bøj i albuerne, og sænk hovedet ned mod gulvet. Lad gerne hovedet komme helt ned og ramme gulvet, hvis du kan. Stræk armene igen.

Kvinder laver push-up
© Jakob Helbig

Gå benene bagud, så du ender tilbage i planken.

© Jakob Helbig

Fortsæt straks med mountain climbers, hvor du trækker skiftevis det ene og det andet knæ op mod brystet i højt tempo, så du nærmest løber på stedet. Hold ryggen så lige som muligt, mens du løber. Løb to-tre gange med hvert ben, før du starter forfra med en ny pike push-up.

  Nu er det blevet lettere at leve sundt!

  I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
  Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

  Lige nu: Resten af året gratis


  Newsletter background