Hakkebøf med rødbeder og svampe

1,5 time
541 kcal

Nem og lækker aftensmad, som alle kan lide.

Hakkebøf med rødbeder og svampe

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 person

  • 300 g rødbeder
  • 100 g kartofler
  • 2 tsk. olie
  • 2 æble
  • ¼ tsk. sennep
  • 2 spsk. æbleeddike
  • 40 g salat
  • 100 g svampe
  • 1 skalotteløg
  • 2 tsk. smør
  • Salt
  • Peber
  • 200 g ærter
  • 250 g magert hakket oksekød

Tilberedning

  • Kog rødbeder i 60 min., smut dem, og skær dem i både. Kogetiden kan forkortes, hvis du først skræller og skærer i både.
  • Kog kartofler, og skær i halve.
  • Vend kartofler og udskårne rødbeder i olie på en varm pande i 30 sekunder.
  • Skær nu æble i både, og vend dem i. Tilsæt grov sennep og eddike, og anret blandingen på salat.
  • Steg svampe med hakket løg i smør. Når svampene er klar, drysses med salt og peber, og der slukkes. Blandingen vendes med optøede ærter.
  • Hakkebøfferne formes og steges på grillpande 6-8 min. på hver side drysset med salt.
  • Server den varme kartoffel og rødbede-salat samt grønærtesvampe til hakkebøffen.

Mangler du mere inspiration til nem aftensmad? På I FORMs hjemmeside finder du sunde retter, du kan lave på max 30 minutter.


Newsletter background