Hakkebøf med rødbeder og svampe

Nem og lækker aftensmad, som alle kan lide.

Hakkebøf med rødbeder og svampe

1 person

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 10 minutter

Tilberedningstid: 80 minutter

Tid i alt: 1,5 time

INGREDIENSER

150 g rødbeder

50 g kartofler

1 tsk. olie

1 æble

¼ tsk. sennep

1 spsk. æbleeddike

20 g salat

50 g svampe

½ skalotteløg

1 tsk. smør

Salt

Peber

100 g ærter

125 g magert hakket oksekød

Tilberedning

  • Kog rødbeder i 60 min., smut dem, og skær dem i både. Kogetiden kan forkortes, hvis du først skræller og skærer i både. 
  • Kog kartofler, og skær i halve. 
  • Vend kartofler og udskårne rødbeder i olie på en varm pande i 30 sekunder. 
  • Skær nu æble i både, og vend dem i. Tilsæt grov sennep og eddike, og anret blandingen på salat. 
  • Steg svampe med hakket løg i smør. Når svampene er klar, drysses med salt og peber, og der slukkes. Blandingen vendes med optøede ærter. 
  • Hakkebøfferne formes og steges på grillpande 6-8 min. på hver side drysset med salt. 
  • Server den varme kartoffel og rødbede-salat samt grønærtesvampe til hakkebøffen.

Mangler du mere inspiration til nem aftensmad? På I FORMs hjemmeside finder du sunde retter, du kan lave på max 30 minutter.

næringsindhold pr. person

Energi: 541 kcal

Protein: 50 g

Fedt: 10 g

Kulhydrat: 69 g

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvad er din vigtigste grund til at træne?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: