Hakkebøf med rødbeder og svampe
1 person
TIDSFORBRUG
Forberedelsestid: 10 minutter
Tilberedningstid: 80 minutter
Tid i alt: 1,5 time
INGREDIENSER
150 g rødbeder
50 g kartofler
1 tsk. olie
1 æble
¼ tsk. sennep
1 spsk. æbleeddike
20 g salat
50 g svampe
½ skalotteløg
1 tsk. smør
Salt
Peber
100 g ærter
125 g magert hakket oksekød
Tilberedning
- Kog rødbeder i 60 min., smut dem, og skær dem i både. Kogetiden kan forkortes, hvis du først skræller og skærer i både.
- Kog kartofler, og skær i halve.
- Vend kartofler og udskårne rødbeder i olie på en varm pande i 30 sekunder.
- Skær nu æble i både, og vend dem i. Tilsæt grov sennep og eddike, og anret blandingen på salat.
- Steg svampe med hakket løg i smør. Når svampene er klar, drysses med salt og peber, og der slukkes. Blandingen vendes med optøede ærter.
- Hakkebøfferne formes og steges på grillpande 6-8 min. på hver side drysset med salt.
- Server den varme kartoffel og rødbede-salat samt grønærtesvampe til hakkebøffen.
næringsindhold pr. person
Energi: 541 kcal
Protein: 50 g
Fedt: 10 g
Kulhydrat: 69 g