Sunde opskrifter Aftensmad Hakkebøf m... Hakkebøf med rødbeder og svampe 1,5 time 541 kcal Nem og lækker aftensmad, som alle kan lide. Af I FORM-redaktionen 31. december 2011 Hakkebøf med rødbeder og svampe Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 person 300 g rødbeder 100 g kartofler 2 tsk. olie 2 æble ¼ tsk. sennep 2 spsk. æbleeddike 40 g salat 100 g svampe 1 skalotteløg 2 tsk. smør Salt Peber 200 g ærter 250 g magert hakket oksekød Tilberedning Kog rødbeder i 60 min., smut dem, og skær dem i både. Kogetiden kan forkortes, hvis du først skræller og skærer i både. Kog kartofler, og skær i halve. Vend kartofler og udskårne rødbeder i olie på en varm pande i 30 sekunder. Skær nu æble i både, og vend dem i. Tilsæt grov sennep og eddike, og anret blandingen på salat. Steg svampe med hakket løg i smør. Når svampene er klar, drysses med salt og peber, og der slukkes. Blandingen vendes med optøede ærter. Hakkebøfferne formes og steges på grillpande 6-8 min. på hver side drysset med salt. Server den varme kartoffel og rødbede-salat samt grønærtesvampe til hakkebøffen. Mangler du mere inspiration til nem aftensmad? På I FORMs hjemmeside finder du sunde retter, du kan lave på max 30 minutter. KartoflerOksekødSvampeRødbeder