Sunde opskrifter Aftensmad Risotto me... Risotto med svampe og speltkerner 30 minutter 555 kcal Kombinationen af svampe, speltkerner, hvidløg og broccoli giver en super lækker aftensmad. Uhmm....snup opskriften. Af I FORM-redaktionen 12. maj 2007 Risotto med svampe og speltkerner Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 600 g svampemiks 2 tsk. olivenolie 2 skalotteløg 4 fed hvidløg 80 g speltkerner 1 dl tør hvidvin 4 dl grønsagssuppe 200 g broccoli 1 dl timian og basilikum Salt Peber 30 g parmesan Sådan laver du svamperisottto Bland nogle svampe efter smag, skær dem i større stykker, og steg dem i olien. Tilsæt hakket løg og hvidløg, og steg lidt videre. Tilsæt spelt og hvidvin, og mæt så risottoen med suppen, ca. 1 dl ad flere gange i 20 min. Risottoen må ikke koge tør, og den må heller ikke være for våd. Når den er næsten al dente, tilsættes broccolibuketter, og de koger så møre i sidste kogeomgang på ca. 3 min. Smages til med hakkede krydderurter, salt, peber og serveres med parmesan til at høvle over. Mangler du mere inspiration til nem aftensmad? På I FORMs hjemmeside finder du sunde retter, du kan lave på max 30 minutter. BroccoliSvampeVegetar-opskrifter