Risotto med svampe og speltkerner

30 minutter
555 kcal

Kombinationen af svampe, speltkerner, hvidløg og broccoli giver en super lækker aftensmad. Uhmm....snup opskriften.

Risotto med svampe og speltkerner

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 600 g svampemiks
  • 2 tsk. olivenolie
  • 2 skalotteløg
  • 4 fed hvidløg
  • 80 g speltkerner
  • 1 dl tør hvidvin
  • 4 dl grønsagssuppe
  • 200 g broccoli
  • 1 dl timian og basilikum
  • Salt
  • Peber
  • 30 g parmesan

Sådan laver du svamperisottto

  • Bland nogle svampe efter smag, skær dem i større stykker, og steg dem i olien.
  • Tilsæt hakket løg og hvidløg, og steg lidt videre.
  • Tilsæt spelt og hvidvin, og mæt så risottoen med suppen, ca. 1 dl ad flere gange i 20 min.
  • Risottoen må ikke koge tør, og den må heller ikke være for våd.
  • Når den er næsten al dente, tilsættes broccolibuketter, og de koger så møre i sidste kogeomgang på ca. 3 min.
  • Smages til med hakkede krydderurter, salt, peber og serveres med parmesan til at høvle over.

Mangler du mere inspiration til nem aftensmad? På I FORMs hjemmeside finder du sunde retter, du kan lave på max 30 minutter.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background