Lukket pizza med svampefyld

Lækker pizza i slank version.

Lukket pizza med svampefyld

1 person

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 15 minutter

Tilberedningstid: 25 minutter

Tid i alt: 1 time - Hævetid: 20 minutter

INGREDIENSER

¼ portion pizzadej (færdigkøbt)

150 g svampemiks

2 dråber olivenolie

1 skalotteløg

1 fed hvidløg

100 g småbladet spinat

0,5 dl færdig italiensk tomatsovs

5 g mozzarella (30+)

15 g parmaskinke

Timian

Tilberedning

Laver du selv dejen, skal du bruge 5 g gær, 0,5 dl vand, 1 tsk. salt, 35 g durummel og 20 g hvedemel og blande det. Lad dejen hæve ca. 20 min. Børst nu svampe rene, og steg dem i olie med skivede løg. Når løget er brunet, tilsættes skiver af hvidløg. Rul dejen ud til en stor cirkel, og læg svampe og skyllet spinat og tomatsovs på. Herefter mozzarella i skiver og skinke. Drys med frisk timian, og luk pizzaen grundigt. Stil den nu i ovnen ved 275 grader i 5 min. Skru så ned, og bag færdig ved 200 grader i 15 min

næringsindhold pr. person

Energi: 407 kcal

Protein: 22 g

Fedt: 12 g

Kulhydrat: 56 g

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvad er din vigtigste grund til at træne?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: