Lukket pizza med svampefyld

1 time
407 kcal

Lækker pizza i slank version.

Lukket pizza med svampefyld

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • ½ portion pizzadej (færdigkøbt)
  • 300 g svampemiks
  • 4 dråber olivenolie
  • 2 skalotteløg
  • 2 fed hvidløg
  • 200 g småbladet spinat
  • dl færdig italiensk tomatsovs
  • 10 g mozzarella (30+)
  • 30 g parmaskinke
  • Timian

Tilberedning

Laver du selv dejen, skal du bruge 5 g gær, 0,5 dl vand, 1 tsk. salt, 35 g durummel og 20 g hvedemel og blande det. Lad dejen hæve ca. 20 min. Børst nu svampe rene, og steg dem i olie med skivede løg. Når løget er brunet, tilsættes skiver af hvidløg. Rul dejen ud til en stor cirkel, og læg svampe og skyllet spinat og tomatsovs på. Herefter mozzarella i skiver og skinke. Drys med frisk timian, og luk pizzaen grundigt. Stil den nu i ovnen ved 275 grader i 5 min. Skru så ned, og bag færdig ved 200 grader i 15 min