Lukket pizza med svampefyld
1 person
Forberedelsestid: 15 minutter
Tilberedningstid: 25 minutter
Tid i alt: 1 time - Hævetid: 20 minutter
¼ portion pizzadej (færdigkøbt)
150 g svampemiks
2 dråber olivenolie
1 skalotteløg
1 fed hvidløg
100 g småbladet spinat
0,5 dl færdig italiensk tomatsovs
5 g mozzarella (30+)
15 g parmaskinke
Timian
Tilberedning
Laver du selv dejen, skal du bruge 5 g gær, 0,5 dl vand, 1 tsk. salt, 35 g durummel og 20 g hvedemel og blande det. Lad dejen hæve ca. 20 min. Børst nu svampe rene, og steg dem i olie med skivede løg. Når løget er brunet, tilsættes skiver af hvidløg. Rul dejen ud til en stor cirkel, og læg svampe og skyllet spinat og tomatsovs på. Herefter mozzarella i skiver og skinke. Drys med frisk timian, og luk pizzaen grundigt. Stil den nu i ovnen ved 275 grader i 5 min. Skru så ned, og bag færdig ved 200 grader i 15 min
næringsindhold pr. person
Energi: 407 kcal
Protein: 22 g
Fedt: 12 g
Kulhydrat: 56 g