Lukket pizza med svampefyld

Lækker pizza i slank version.

4. november 2008 af I FORM

1 person

¼ portion pizzadej (færdigkøbt)
150 g svampemiks
2 dråber olivenolie
1 skalotteløg
1 fed hvidløg
100 g småbladet spinat
0,5 dl færdig italiensk tomatsovs
5 g mozzarella (30+)
15 g parmaskinke
Timian


Tilberedning

Laver du selv dejen, skal du bruge 5 g gær, 0,5 dl vand, 1 tsk. salt, 35 g durummel og 20 g hvedemel og blande det. Lad dejen hæve ca. 20 min. Børst nu svampe rene, og steg dem i olie med skivede løg. Når løget er brunet, tilsættes skiver af hvidløg. Rul dejen ud til en stor cirkel, og læg svampe og skyllet spinat og tomatsovs på. Herefter mozzarella i skiver og skinke. Drys med frisk timian, og luk pizzaen grundigt. Stil den nu i ovnen ved 275 grader i 5 min. Skru så ned, og bag færdig ved 200 grader i 15 min.

  • Du træner faktisk ikke:

    Holder du nøje styr på kalorierne, skal du tage fat i pizzadejen, som er den helt store kaloriebombe i retten. Kan du derfor skære lidt ned på mængden, vil det hurtigt kompensere for dit lavere kaloriebehov.


  • Du træner hårdt og meget:

    Har du gennem din træning et øget behov for kalorier, kan du med god samvittighed øge mængden af både skinke og ost. Det giver dig lidt mere protein til muskelgenopbygningen.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: