Grønkålssalat med æble, granatæble og mandler

25 minutter
336 kcal

Vi har gjort det grove arbejde og kreeret en fantastisk grønkålssalat, du roligt kan tage munden for fuld af. Den er fyldt med lækkerier som æble, granatæble og ristede mandler.

grønkålssalat med æble, granatæble og mandler

MÆTTENDE SALAT – og fuld af smag!

© Thomas Dahl

Grønkålssalat med æble, granatæble og mandler

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 100 g grønkål
  • ½ stort granatæble
  • ½ avocado
  • 1 æbler
  • 15 g mandler

Vinaigrette:

  • ½ spsk. dijonsennep
  • ½ spsk. honning
  • 2 spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 2 spsk. æblecidereddike

Sådan gør du

  • Skær æblerne i både, og avocadoen i tern.
  • Bland frugt og grønt sammen, og anret i en stor skål.
  • Rist mandlerne på en varm, tør pande i ca. 5 min. Hak dem groft, og drys over salaten.
  • Bland sennep og honning sammen. Pisk olien i, og tilsæt æblecidereddike. Servér sammen med salaten.

TIP! Da grønkål er lidt bitter og grov i smagen, er det lækkert med noget sødt og sprødt som æble. Vindruer, dadler og friske bær smager også godt sammen med grønkål.

TIP! Tilsæt evt.kikærter ristet på panden i lidt olie og krydderier.