Slank sommerlaks-burger

Den lækreste laksekombination, perfekt til frokosten eller madkurven

1. juni 2016 af Helle Brønnum Carlsen og Martin Kreutzer

1 styk

1 burgerbolle Find opskriften her

½ avocado
1 kogt moset kartoffel
50 g bælgede ærter
2 spsk. hakket persille eller dild
Havsalt og friskkværnet peber
50 g skyllet småbladet spinat
Evt. 30 g røget laks

Sådan gør du

  • Flæk bollen. Kog og mos kartoflen, og smag den til med hakket krydderurt, salt, peber og friske ærter.
  • Form en lille bøf af kartoffelmosen.
  • Læg en bund af spinatblade og skiver af avocado på bollen, dernæst kartoffelbøffen, og top med røget laks og frisk dild.

LÆS OGSÅ: Det gør sommertid ved kroppen

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler