Græsk havfrue-burger

Søde peberfrugter, krydret oliventapenade og smeltende stykker lam, så kan man næsten dufte Middelhavet.

Græsk havfrue-burger

1 person

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 10 minutter

Tilberedningstid: 20 minutter

Tid i alt: 30 minutter

INGREDIENSER

1 burgerbolle

2 blommetomater

1 gul courgette

½ rød peberfrugt

1 spsk. oliventapenade

150 g grillstegt lammefilet

2 spsk. karse

Tilberedning

  • Skær tomaterne i skiver. Skær peberfrugten i stykker, og høvl den gule courgette i tynde flager (fx med en kartoffelskræller).

  • Steg peberfrugt- og courgettestykkerne på en grillpande – drys med salt og peber.

  • Smør oliventapenade på den flækkede bolle, og læg tomater og peberfrugt på.

  • Steg så lamme-fileten ca. 4 minutter på hver side, og skær i skiver.

  • Læg kødet oven på tomater og peberfrugt, og slut så af med courgette-flager og karse. Læg overbollen på (Find opskriften her).

næringsindhold pr. person

Energi: 573 kcal

Protein: 43,1 g

Fedt: 18 g

Kulhydrat: 65,9 g

Kostfibre: 12,2 g

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte køber du nyt tøj eller udstyr til træning?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: