Græsk havfrue-burger

30 minutter
573 kcal

Søde peberfrugter, krydret oliventapenade og smeltende stykker lam, så kan man næsten dufte Middelhavet.

Græsk havfrue-burger

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 2 burgerbolle
  • 4 blommetomater
  • 2 gul courgette
  • 1 rød peberfrugt
  • 2 spsk. oliventapenade
  • 300 g grillstegt lammefilet
  • 4 spsk. karse

Tilberedning

  • Skær tomaterne i skiver. Skær peberfrugten i stykker, og høvl den gule courgette i tynde flager (fx med en kartoffelskræller).
  • Steg peberfrugt- og courgettestykkerne på en grillpande – drys med salt og peber.
  • Smør oliventapenade på den flækkede bolle, og læg tomater og peberfrugt på.
  • Steg så lamme-fileten ca. 4 minutter på hver side, og skær i skiver.
  • Læg kødet oven på tomater og peberfrugt, og slut så af med courgette-flager og karse. Læg overbollen på (Find opskriften her).

Bliv sund og stærk med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent har du fri adgang til både site og app.

På vores site og app får du bl.a.:

  • Over 100 videotræninger på 5 til 40 min.
  • Begyndervenlige løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan – hver uge

Vil du vide mere om I FORM digital? Tjek her!

Newsletter background