Græsk havfrue-burger

Søde peberfrugter, krydret oliventapenade og smeltende stykker lam, så kan man næsten dufte Middelhavet.

24. maj 2012 af Helle Brønnum Carlsen og Martin Kreutzer

1 styk

1 burgerbolle Find opskriften her

2 blommetomater
1 gul courgette
½ rød peberfrugt
1 spsk. oliventapenade
150 g grillstegt lammefilet
2 spsk. karse

 

 

  • Skær tomaterne i skiver. Skær peberfrugten i stykker, og høvl den gule courgette i tynde flager (fx med en kartoffelskræller).

 

 

  • Steg peberfrugt- og courgettestykkerne på en grillpande – drys med salt og peber.

 

 

  • Smør oliventapenade på den flækkede bolle, og læg tomater og peberfrugt på.

 

 

  • Steg så lamme-fileten ca. 4 minutter på hver side, og skær i skiver.

 

 

  • Læg kødet oven på tomater og peberfrugt, og slut så af med courgette-flager og karse. Læg overbollen på.

 

 

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler