Græsk havfrue-burger

30 minutter
573 kcal

Søde peberfrugter, krydret oliventapenade og smeltende stykker lam, så kan man næsten dufte Middelhavet.

Græsk havfrue-burger

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 2 burgerbolle
  • 4 blommetomater
  • 2 gul courgette
  • 1 rød peberfrugt
  • 2 spsk. oliventapenade
  • 300 g grillstegt lammefilet
  • 4 spsk. karse

Tilberedning

  • Skær tomaterne i skiver. Skær peberfrugten i stykker, og høvl den gule courgette i tynde flager (fx med en kartoffelskræller).
  • Steg peberfrugt- og courgettestykkerne på en grillpande – drys med salt og peber.
  • Smør oliventapenade på den flækkede bolle, og læg tomater og peberfrugt på.
  • Steg så lamme-fileten ca. 4 minutter på hver side, og skær i skiver.
  • Læg kødet oven på tomater og peberfrugt, og slut så af med courgette-flager og karse. Læg overbollen på (Find opskriften her).

Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background