Græsk burger med lammefilet, grillet grønt og oliventapenade

30 minutter
573 kcal

Søde peberfrugter, krydret oliventapenade og smeltende stykker lam, så kan man næsten dufte Middelhavet.

Græsk burger med lammefilet, grillet grønt og oliventapenade

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 2 burgerbolle
  • 4 blommetomater
  • 2 gul courgette
  • 1 rød peberfrugt
  • 2 spsk. oliventapenade
  • 300 g grillstegt lammefilet
  • 4 spsk. karse

Tilberedning

  • Skær tomaterne i skiver. Skær peberfrugten i stykker, og høvl den gule courgette i tynde flager (fx med en kartoffelskræller).
  • Steg peberfrugt- og courgettestykkerne på en grillpande – drys med salt og peber.
  • Smør oliventapenade på den flækkede bolle, og læg tomater og peberfrugt på.
  • Steg så lamme-fileten ca. 4 minutter på hver side, og skær i skiver.
  • Læg kødet oven på tomater og peberfrugt, og slut så af med courgette-flager og karse. Læg overbollen på (Find opskriften her).