Græsk havfrue-burger

30 minutter
573 kcal

Søde peberfrugter, krydret oliventapenade og smeltende stykker lam, så kan man næsten dufte Middelhavet.

Græsk havfrue-burger

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 2 burgerbolle
  • 4 blommetomater
  • 2 gul courgette
  • 1 rød peberfrugt
  • 2 spsk. oliventapenade
  • 300 g grillstegt lammefilet
  • 4 spsk. karse

Tilberedning

  • Skær tomaterne i skiver. Skær peberfrugten i stykker, og høvl den gule courgette i tynde flager (fx med en kartoffelskræller).
  • Steg peberfrugt- og courgettestykkerne på en grillpande – drys med salt og peber.
  • Smør oliventapenade på den flækkede bolle, og læg tomater og peberfrugt på.
  • Steg så lamme-fileten ca. 4 minutter på hver side, og skær i skiver.
  • Læg kødet oven på tomater og peberfrugt, og slut så af med courgette-flager og karse. Læg overbollen på (Find opskriften her).