Sunde opskrifter Aftensmad Græsk havf... Græsk havfrue-burger 30 minutter 573 kcal Søde peberfrugter, krydret oliventapenade og smeltende stykker lam, så kan man næsten dufte Middelhavet. Af Martin Kreutzer og Helle Brønnum Carlsen 23. maj 2012 Græsk havfrue-burger Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 2 burgerbolle 4 blommetomater 2 gul courgette 1 rød peberfrugt 2 spsk. oliventapenade 300 g grillstegt lammefilet 4 spsk. karse Tilberedning Skær tomaterne i skiver. Skær peberfrugten i stykker, og høvl den gule courgette i tynde flager (fx med en kartoffelskræller). Steg peberfrugt- og courgettestykkerne på en grillpande – drys med salt og peber. Smør oliventapenade på den flækkede bolle, og læg tomater og peberfrugt på. Steg så lamme-fileten ca. 4 minutter på hver side, og skær i skiver. Læg kødet oven på tomater og peberfrugt, og slut så af med courgette-flager og karse. Læg overbollen på (Find opskriften her). SquashPeberfrugtLamBurger